Přejít na obsah

Seiko MONSTER orange


Doporučené příspěvky

Krásný večer pánové ...

 

Kde začít, MONSTRY se tu někdo chlubí každou chvíli, nicméně pro mě je to vstup do takových "opravdových" hodinek a proto si tohle chci maličko užít :-) Hodinky jsem - až na pár měsíců STORMy viz foto - v životě nenosil a mě jednoho dne večer napadlo, že bych si mohl nějaké pořídit. Druhý den registrace tady a následný nákup ana-digi G-SHOCKů a pár měsíců pocitu, že tuhle pecku jsem hledal. Navštěvoval jsem prakticky jen sekci digihodinek, nechápajíc a snad i trochu opovrhujíc mechanickými hodinkami .... protože ... mechaniky ... prostě ... PROČ! Mám nezničitelné digi! A nejfrekventovanější hodinky v prodejním vlákně ... brrr ... hnus ... SEIKO MONSTER. Ale klasická nákaza si našla i mě a člověku najednou dojde, že mechanický hodinky jsou někde jinde, že člověk může mít něco skutečně fungujícího, něco na čem je spousta detailů zpracování (ač některé nejsou vidět), něco co opravdu žije a není "jen napájeno". A nejfrekventovanější automaty ... fíha ... ty boží MONSTRY. Musím je mít, ale samozřejmě, v klidu v černé, né tu úchylárnu oranžovou na léto na pláž. A tak mám oranžové SEIKO MONSTER a mám z nich dětskou radost, čučím na ně pořád ... a musím je začít shánět v dámské verzi, přítelkyně se taky zbláznila :-))

 

Protože tohle jsou tu fakt frekventovaný hodinky, fotky jsem chtěl udělat trošku neobvyklý, ale bohužel tenhle foťák z období zhruba Hanibalova překročení Alp toho moc nesvede. A tak ani nemělo cenu řešit prostředí. Ale určitě to ještě napravím ... tak teď prosím jen ilustrativně, abych ze sebe dostal přetlak emocí :-))

 

a ono to tiká :-))))

post-12534-038067000 1295892814.jpg

post-12534-063433400 1295892901.jpg

post-12534-038349800 1295892950.jpg

post-12534-006832500 1295893001.jpg

Upraveno uživatelem solidus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace a vítej do klubu. Já měl nejdříve oranžové, ale když jsem na ně dal oranžový silikon, manželka mi je zabavila a já si musel koupit černé. Ten silikon koupíš v chronoschopu a sedí velmi příjemně. Toliko k tvé poznámce o Monstrách pro přítelkyni. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...