Jump to content

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

este musim dodat,ze toto vlakno sledujem od zaciatku a ked mam pravdu povedat,tak neveril som,ze to dopadne tak vynikajuco :) este raz gratulacia

Posted

Díky :)

Popravdě, trochu delší ručky by jim asi neuškodily, ale majitel je spokojený, a to je můj nejdůležitější úkol :)

Spíš jsem čekal že bude někdo protestovat, že na nich víceméně není vidět kolik je, ale asi to není zase tak důležité :) :angel:

O'p'B

Posted

Díky :)

Nevím jestli tady můžu dělat reklamu, ale Mavex. Mají tam na co si člověk vzpomene, a co nemají, objednají. Navíc moc příjemní lidi, a když řeknou že zjistí a ozvou se, tak to fakt udělají (ne jako jedna firma z Pardubic nebo odkud...)

Spoustu věcí ale beru přímo z CH, nebo z USA.

O'p'B

Posted

Jedním slovem NÁDHERA, koukal jsem i na pár ostatních tvých výtvorů (co se dají na netu objevit) a všechny mě nějakým způsobem zaujaly, např. http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=295 (doufám, že to autorovi stránek nevadí, že jsem použil jeho odkaz) jsou fenomenální, takový zajímavý pilotky.... každopádně jen tak dál a třeba se jednou taky obrátím s prosbou o nějaký tvůj výtvor

Posted

Tak to je fakt kvalita...

mezitím se na tomhle kousku stihl vytáhnout i Ondra Šíma, který dodal opravdu luxusní řemen

Posted Image

U těchto hodinek pak následuje jenom opískování a nre-finiš některých součástek, výroba korunky

Posted Image

a odeslání všech hlavních součástí na pokrytí povrchem DLC.

Posted Image

jakmile se součástky vrátí, bude následovat poslední akční post v tomto vlákně - skládání hodinek.

Díky všem kteří si našli čas na kouknutí a případné komentáře.

S pozdravem,

Ondřej 'papi' Berkus