Jata Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 nadherne hodinky..gratulujem...fakt sa mi pacia
Jata Posted February 6, 2011 Report Posted February 6, 2011 este musim dodat,ze toto vlakno sledujem od zaciatku a ked mam pravdu povedat,tak neveril som,ze to dopadne tak vynikajuco este raz gratulacia
Ondrej Berkus Posted February 6, 2011 Author Report Posted February 6, 2011 Díky pánové kolik našetřit... nerad to řeším takhle otevřeně, takže řeknu jenom... překvapivě málo
Ondrej Berkus Posted February 7, 2011 Author Report Posted February 7, 2011 Nestůj tady ve frontě, a pošli mi radši maila, napíšu si Tě do té správné, oficiální fronty O'p'B
tmoris Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 vypada to moc hezky jenom premyslim, jestli by tak vyraznemu a velkemu cifru neslusely vetsi rucicky a pripadne i datumovka?
Ondrej Berkus Posted February 7, 2011 Author Report Posted February 7, 2011 Díky Popravdě, trochu delší ručky by jim asi neuškodily, ale majitel je spokojený, a to je můj nejdůležitější úkol Spíš jsem čekal že bude někdo protestovat, že na nich víceméně není vidět kolik je, ale asi to není zase tak důležité O'p'B
Petricek Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Ahoj Ondrej, hodinky robis velmi pekne. Ale mal by som jednu otazku. Kde kupujes tesniace okruzky na zatesnenie korunky? Ja ich u nas nemozem nikde zohnat. Dakujem.
Ondrej Berkus Posted February 9, 2011 Author Report Posted February 9, 2011 Díky Nevím jestli tady můžu dělat reklamu, ale Mavex. Mají tam na co si člověk vzpomene, a co nemají, objednají. Navíc moc příjemní lidi, a když řeknou že zjistí a ozvou se, tak to fakt udělají (ne jako jedna firma z Pardubic nebo odkud...)Spoustu věcí ale beru přímo z CH, nebo z USA. O'p'B
Petricek Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ešte raz ďakujem, skúsim ich nakontaktovať.
sashator Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Jedním slovem NÁDHERA, koukal jsem i na pár ostatních tvých výtvorů (co se dají na netu objevit) a všechny mě nějakým způsobem zaujaly, např. http://photowatches.eu/thumbnails.php?album=295 (doufám, že to autorovi stránek nevadí, že jsem použil jeho odkaz) jsou fenomenální, takový zajímavý pilotky.... každopádně jen tak dál a třeba se jednou taky obrátím s prosbou o nějaký tvůj výtvor
Ondrej Berkus Posted February 14, 2011 Author Report Posted February 14, 2011 Díky, jsem opravdu moc rád, že se líbí A tyhle černé se zrovna fotí, tak se těšte, fotky už se blíží O'p'B
Ondrej Berkus Posted February 17, 2011 Author Report Posted February 17, 2011 týýýýýýýýýý vado Tys na nich ještě pracoval, ne? Když jsem je posílal, tak nebyly zdaleka tak pěkné :-D :-D O'p'B
M@nas Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 A samozřejmě double RESPECT Ondřejovi !!!
obchodnik-o3 Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Ondrej az teraz som si pozrel cele vlakno a ako sa u vas povie "smékam"
Ondrej Berkus Posted February 21, 2011 Author Report Posted February 21, 2011 Díky pánové, takovou chválu si snad ani nezasloužím O'p'B
tharvi Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Tak to je fakt kvalita... mezitím se na tomhle kousku stihl vytáhnout i Ondra Šíma, který dodal opravdu luxusní řemen U těchto hodinek pak následuje jenom opískování a nre-finiš některých součástek, výroba korunky a odeslání všech hlavních součástí na pokrytí povrchem DLC. jakmile se součástky vrátí, bude následovat poslední akční post v tomto vlákně - skládání hodinek. Díky všem kteří si našli čas na kouknutí a případné komentáře. S pozdravem, Ondřej 'papi' Berkus
foxik28 Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Snad moc nepředbíhám, ale těším se na 21:)
Recommended Posts