Jump to content

Recommended Posts

Posted

Díky,

21 už se pomaličku klube, sice ještě nění nic pořádně vidět, ale to přijde :)

Mezitím se ještě dodělávají #18 a #19, ty Vám ukážu taky, doufám že brzo...

O'p'B

• 2 weeks later...
  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Steampunk jako prase. Paráda! Tuším, že z profi (kibi) fotek se pose...

Škoda že si nerobil hneď dvoje, vyšli by na polovicu.

Posted

Moc pekne, zajimava prace (i kdyz hodinky nejsou uplne muj salek kavy)! Za kazdou podobnou vlastovku v nasich vodach bychom meli byt radi. Diky, ze nas nechavas takhle nakouknout pod poklicku. Slusne se Ti to rozjizdi, tak at se dari. Jestli se hodinkama chces zabyvat i do budoucna, tak bych nepodcenil marketing (zacit na tom trochu pracovat) a klidne dal o sobe vedet i ven. A s dalsimi kousky se tady urcite zase pochlub :), stoji to za to.

• 10 months later...
Posted

Tak tomu říkám řemeslo!!!! Já si dovedu představit že jsi se u toho párkrát řádně rozklepal aby to při nějaké operaci nešlo do kélu.

Obdivuji Tě a doufám že semnou i zbytek chronomagboys.

• 1 year later...
Posted

velké překvapení ,znám Tvoje nože,ale toto jsem tedy nečekal,náhodou jsem toto objevil,až když dnes předělávalo Chrono... na nový formát

ano to je správné slovo

prostě jsi FORMÁT :-)

gratulace ajen tak dále ... :lol2:  :eek:  :clap: .... na to si dám super brko :smoke:

• 4 weeks later...
Posted

Je až k neuvěření, jak krásného výsledku se dá dosáhnout s tak "pravěkými" nástroji. Tomu říkám ruční výroba - žádný CNC...

Fakt smekám. Obdivuhodný kus práce - grauluju a těším se na další model/y :jawdrop: