Přejít na obsah

Chrono24


enslow

Doporučené příspěvky

zatial s chronom24 dobre skusenosti, konkretne Private Sellers. Kupovane dvoje hodinky v Rakusku a Nemecku od chrononadsencov. Raz som tam isiel osobne a raz som si to nechal poslat. Rakusko dopadlo vyborne- Ja dal prachy, on komplet box s hodinkami v zaruke, pokecali o dalsich chronomagorskych planoch, pochvalil som Alpy a svihal domov.:)))

 

To druhe bol risk,ale chlapika som dobre tipol ako seriozneho chronomagora. Komunikoval bez problemu, poslal mi viac foto vcitane makra velmi ochotne a bez cakania, dokonca zo svojho priplatil za DHL Express, aby som to mal na 2.den doma.Prachy isli prevodom pred odoslanim, vtedy som mal konecnik asi 4 dni celkom na tesno,ale ked som ich vybalil, rit mi konecne povolila a ja som citil ulavu a radost. :))) Mal som stastie.

 

Ebay je nepochybnee viac kontrolovany, naviac platba cez Paypal je zcasti garantovana. Chrono24 je bez kontroly, je bez poplatkov a tomu zodpoveda aj mnozstvo podvodnikov. Je to tazke, ale.....skor je to o osobnom rozhodnuti.

 

good luck!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nakupoval jsem X x na ebay a až na jeden případ vše ok a ten jedinej případ jsem risknul věc za 100 eur a risk se neoplatil ,nic méně po urgenci přes Ebay se vzpamatoval a vše nakonec poslal,ale kupuju jen od lidí se 100% hodnocením max.risknu číslo jako 99,8 při tisíci prodejích se to dá tolerovat.Ale i já se snažím dělat vše na 100%, slovo dělá chlapa :) na Chrono24 zatím jen jeden nákup u hodináře s kamenným obchodem a s dobrým hodnocením,ale stejně jsem si pro ně jel osobně.Zavolal ,rezervoval a druhej den přijel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Ozivuji toto letite tema, neb search mi lepsi nenasel.
Je nejaky risk kupovat dnes pres Chrono24, kdyz je tam ta instituce svereneckeho uctu?
Mam neco v merku, je to od soukromeho prodejce, uzivatel od 2013, zadny hodnoceni nebo tak...
JE to risk, nebo je ten sverenecky ucet neprustrelnej?
Diky zkusenym za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na ty private bacha, je sice pravda, ze to jde pres ten trusted ucet, ale v podminkach je vicemene psano, ze moznost vraceni u soukr osob neni uplne mozna, ale plati to hlavne pro firmy, prodejce. Nikdy jsem tam neresil neco podobnyho s hodinkama vzdy byly oka kdyz sem kupoval a taky dle kominikace clovek asi trochu pozna... kazdopadne sem tam jednou prodaval hodinky a frajer zamerne uvedl nepravou adresu, protoze mezitim sehnal hodnky jinde levneji, mel penize na to trusted a trvalo to snad 3 mesice nez se to cely vykomunikovalo a ch24 se zachovalo velmi na hovno, nic nevyresili a hodnky mi cestovali na moje naklady po cely evrope a nikdo mi nedal ani euro... takze ja ne s prominutim SERU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho co vy dva pisete me vyplyva, ze ochrana kupujiciho je lepsi jak prodejce :) Coz me jako kupujiciho tesi.
Jak ten sverenecky ucet funguje presne? Az ja odkliknu, ze je zbozi OK, tak to uvolni tu platbu? Nebo se tu uvolni teba automaticky, az  DHL ukaze zbozi jako delivered?
zajima me ten mechanizmus, ktery uvolni ten muj vklad na sverenecky ucet.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Jedna důležitá poznámka při PRODEJI na chrono24: pozor na rozdíl mezi listovacím poplatkem a poplatkem za prémium inzerát. Listovací poplatek vám umožní inzerát kdykoliv stáhnout, když se Vám například povede hodinky prodat jinde. Ale poplatek za premium inzerát (EUR 49) je jenom na to, aby byl inzerát více na očích a je nevratný. Jinak je s personálem chrono24 velice slušná domluva. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Chci se zeptat, má někdo zkušenost s koupí z USA či Japonska? Mluvím o použitých hodinkách přímo od obchodníků. Koukal jsem, že tam je i daň nějakých 8.875%, když je to z USA. Někdo zkušenost? 

Upraveno uživatelem Mira
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Jakou mate zkusenost s prodejem na chrono24? Neco sem cetl a chapu, ze maji slusnou (i kdyz placenou) ochranu kupujiciho. Neni mi ale jasny co by se stalo, kdybych poslal kupujicimu hodinky, ty by mu opravdu dosly, ale on nahlasil, ze mu prislo treba pul kila mouky.

 

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

MartinD bral som od nich nedávno Omegy a spokojnosť, všetko prišlo v poriadku starostlivo zabalené

Diky za recenzi. Ted tam meli krasne Seamastery v cerne barve na buznatahu za slusnou cenu, ale hnedka pryc. Treba si stastnym majitelem Ty (netreba odpovidat)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...