Přejít na obsah

Hledam hodinky


m.dvorak

Doporučené příspěvky

Zdravim, asi tak pred 2 mesici jsem daval jednomu hodinari na zpraveni 6kusu hodinek. Kdyz sem si pro ne po delsi dobe prisel tak mi dal jen 4 hodinky. Tvrdi ze jsem mu jich vic nedal. Dam odmenu za informace ktere povedou k nalezeni hodinek. Jestli jste nekdo v minulych dvou mesicich koupil tyto hodinky,tak dejte vedet. Nebudu je chtit vratit,tady jsou jedny z nich

post-13560-078502700 1296617562.jpg

post-13560-097942400 1296617572.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to Ti nedal papír, že ty hodinky převzal? Nějaký protokol o opravě.... Každý solidní hodinář se takto sichruje, včetně popisu stavu hodinek a podobně, aby pak někdo nechtěl vrátit jiné, či lepší hodinky. Bez papírů se to dělá jen je-li doporučení, nebo vzájemná důvěra mezi oběma stranami.

Měl jsem kdysi moc šikovného hodináře, pana Havlíčka na Újezdě, kterému jsem mohl dát s důvěrou cokoli. Pak ale dost náhle umřel a mě tam zůstaly jedny IWC, jedny kapesní lunáry, Longines chrono a pár dalších "maličkostí". Neměl jsem tu drzost bezodkladně obtěžovat jeho paní, takže vše skončilo v rukách někoho, kdo za ní přiběhnul jako první a vše si s radostí odnesl.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Brno mám trochu z ruky. Neznám stáří hodináře, ale třeba jestli je to postarší pán, tak přinést, jestli je foto všech těch hodinek a třeba si vzpomene.

Věřím ve šťastný konec a dle mě to bude jen a jen nedorozumění. A nebo jsi měl ohromný poklad a on neodolal. Ale boží mlýny melou sice hodně pomalu, ale melou s jistotou. Možné urychlení je jedině toto :mobile: a pak toto :boxing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...