sodik Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Vážení odborníci, na hodinky z japonské produkce. Dělají se Seiko (nebo případně Orient) potápky bez datumovky? Brouzdal jsem na netu a žádné jsem nenašel. Díky za tip.
Dantechno Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 (upraveno) Myslim , ze se v tomhle aktualne docela orientuju a obavam se ze aktualni produkce Seiko nic takovyho nema. Jedine nejakej mod. Upraveno 8. února 2011 uživatelem Dantechno
sodik Odesláno 8. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2011 myslel sem si to, prolezl jsem hodne stranek a nic. nemas tip na nejake potapky u kterych je pouze okenko s datumem, pokud mozno ce nejmene viditelne? Aby nerusilo. Napada me pouze Seiko SRP043. Myslim , ze se v tomhle aktualne docela orientuju a obavam se ze aktualni produkce Seiko nic takovyho nema. Jedine nejakej mod.
Dantechno Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 No treba SKA427 nebo cokoliv se stejnou barvou datoveho vence a cifru.
cody Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Jestli ti muzu poradit, kdyz uz ty hrozny datumy cpou vsude, vyber model co ma okynko na 4 nebo 6. To rusi nejmin. Na 3 to proste furt bije do oci.
SaKaL Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Hlasuju pro SRPy... tam to skoro zapadne...
Rudykopalsson Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 ty SRPy můžu potvrdit z vlastní zkušenosti... vůbec to neruší... datum je hodně schovaný, při zběžným rychlým odečtu času si toho nevšimeš
sodik Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 máte nějaký tip, kde si je prohlednout naživo? tuším, že do ČR se oficiálně nedistribuji. Případně, kde koupit co nejlevněji. Nějaky spolehlivý prodejce z ebay, koukal jsem třeba i na 21jewels, tam je nemaj. Diky.
Rudykopalsson Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 (upraveno) máte nějaký tip, kde si je prohlednout naživo? no to je těžký, už nejsou ani na azwatch.cz to byl tuším jediný český prodejce, který je měl... já je kupoval tady od člena... zkus založit vlákno, že je sháníš (tak jsem to udělal já v sekci Poraďte s koupí/výběrem)... a pokud jsi ze Severní Moravy, nemám problém si s tebou dát scuka a předvést naživo Upraveno 9. února 2011 uživatelem Rudykopalsson
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se