Jarett Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Soda to musím vyzkoušet ! Link to post Share on other sites
shewcza Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Dobře kluci, ale s Prim-kama to nezkoušejte. Zříkám se zodpovědnosti Link to post Share on other sites
instant Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Na nieco je predsa len ta voda dobra.. mne sa hned zdalo divne, ze by to niekto pil.. Link to post Share on other sites
shewcza Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Přesně :-) Ještě moje oblíbená kaluž :-) Link to post Share on other sites
Fade Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Soda to musím vyzkoušet !S tím, že jsi teď OWG a navíc Speedy Tuesday, tak to není moc moudré Ale neříkám, že bych to nechtěl vidět ;P Link to post Share on other sites
Jarett Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 S tím, že jsi teď OWG a navíc Speedy Tuesday, tak to není moc moudré Ale neříkám, že bych to nechtěl vidět ;P Tak OWG nejsem Mám ještě NOS Speedmaster Quartz LCD z roku 1977, Rolex DEEPSEA a Seiko SLA017 ... takže co nosit mám. Ale asi to ještě taky zredukuju Link to post Share on other sites
Fade Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Tak OWG nejsem Mám ještě NOS Speedmaster Quartz LCD z roku 1977, Rolex DEEPSEA a Seiko SLA017 ... takže co nosit mám. Ale asi to ještě taky zredukuju No, ty se nepočítají Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Link to post Share on other sites
Jarett Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 No, ty se nepočítají Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk nejsi první, kdo mi to řekl ... jak jsem psal, musím to zredukovat Link to post Share on other sites
Pavel K. Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Přesně :-) Ještě moje oblíbená kaluž :-)Moc pěkný fotky Link to post Share on other sites
u238 Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 (edited) MM jsou moc krásné hodinky. Za mne tato nejhezčí S-ka mají potenciál být dokonalá... (omlouvám se shewczovi za zne-/po-užití jeho krásného fota) Edited February 1, 2018 by u238 Link to post Share on other sites
Ashan Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Přesně :-) Ještě moje oblíbená kaluž :-)Povedený fotky Link to post Share on other sites
shewcza Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Díky pánové. Link to post Share on other sites
Lukyn77 Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 (edited) na Paličník s mm300. Výstup to byl náročný, tak šly na chvíli k ledu ... :-) Edited February 7, 2018 by Lukyn77 Link to post Share on other sites
tano Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Lukyn77: super vylet i fotky, diky Luky. Link to post Share on other sites
Lukyn77 Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Lukyn77: super vylet i fotky, diky Luky. dík. Mám v horách pěknou stavbu na pár let, tohle je bonus. Pořád na ten kříž koukám odspodu, dnes byl čas tam vyběhnout. Bohužel jsem nestihl o půl hoďky azůro ... Link to post Share on other sites
neumann Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Shewcza: mas fakt super fotky!Lukyne: peknej vyhled vsadim se ze si to MM pekne uzily;)ja to mam dnes na paprice Sent from my iPhone using Tapatalk Link to post Share on other sites
Lukyn77 Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Shewcza: mas fakt super fotky!Lukyne: peknej vyhled vsadim se ze si to MM pekne uzily;)ja to mam dnes na paprice Sent from my iPhone using Tapatalk Neprovokuj ... no skouzly se no a co, to se přece může stát kde komu .Zkouším to protlačit jako pracovní úraz, jenže všichni tu nosej jebky za maxlitr a nikdo pro to nemá pochopení Link to post Share on other sites
tolja Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 dnes dorazil novej tah, řekl bych, že jsem si oproti původnímu tahu polepšil Link to post Share on other sites
tano Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 (edited) Ten jim sedne, skoda ze ty fotky jsou ve tme. Edit: slo by sem soupnout, kde je kupovan atd.? Dikes Edited February 8, 2018 by tano Link to post Share on other sites
Karol Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 ...to vypada na superengineer II zo strapcode Link to post Share on other sites
Recommended Posts