Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi před půl rokem jsem zatáhl brzdu a začal řešit hodinkové praktično,co vlastně chci,co nosím,kdy a jak se mi to nosí.

Vize jedněch - definitivních je nereálná,musel bych zrušit registraci.Zkoušel jsem sem nelézt,vydržel to tak měsíc.Otestoval jsem co jsem chtěl a pak jsem narazil na finanční strop,jít dál už nemá pro mě význam.Není nic po čem bych toužil,snad jen Seiko vintage divery,chrona..  cokoliv, ale s tím je tolik trápení že jsem to taky vytěsnil,začal jsem si všechno srovnávat s MM a časem jsem zjistil že není co srovnávat.

Myslím si že už je neprodám tak jako ty plechové LVéčka.Já mám prostě důvod proč je mám zpět.

Tomu rozumím, taky bych si někdy takhle představoval konec své cesty. Zatím mě to ale baví :)

Odesláno

kamilb: MM300 su naozaj velmi blizko 100% idealu za vynalozene peniaze. byt tak zregulovane od vyrobcu (a kludne by mohli stat dve stovky navyse), tak su neprekonatelne all time best buy divers watch. Ale oni v sejku vedzá, preco to tak nescú.. kazdopadne cokolvek s nimi porovnas, vyjdu z toho papierovo vitazne. Cize ake ponaucenie z toho plynie? ...si treba kupit MM300 a tocit tie ostatne :)

• po 3 týdnech...
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Zkouseli jste nekdo tenhle original nylon velcro na MM300 ? Nevypada spatne a na leto by se hodil.

post-6-0-12941400-1398925505_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Řekl bych, že na léto to bude pěkně na ho_no. Zvýšíto už takle celkem vyšší hodinky na ruce, hřeje to, když se spotíš nebo namočíš, je to dlouho mokré. Alespoň takové jsou moje zkušenosti ikdyž ne na MM.

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Řekl bych, že na léto to bude pěkně na ho_no. Zvýšíto už takle celkem vyšší hodinky na ruce, hřeje to, když se spotíš nebo namočíš, je to dlouho mokré. Alespoň takové jsou moje zkušenosti ikdyž ne na MM.

Me naopak hadraky na leto vyhovujou nejvic. Kazdy to ma holt jinak.

A s vyskou problem nebude. Zkousel jsem nato strap a nemam s tim problem.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Zkouseli jste nekdo tenhle original nylon velcro na MM300 ? Nevypada spatne a na leto by se hodil.

ak je to ten od Harolda tak uz ho pekne dlho nema v ponuke. Ak by to ale nebola pravda, budem rad ak niekto na to upozorni - vyzera to super a nie je dovod aby to nefungovalo.

Odesláno

Me naopak hadraky na leto vyhovujou nejvic.

Mam stejnou zkušenost ;)

Návštěvník Alda
Odesláno

tebe ty leštěnky ňák sebraly, když jsem je měl to bylo, dobře, ale Damasko to nejni! :D

šak nejni :)

Odesláno (upraveno)

Ja delal zverecne zkousky na Cambridge. Prirodni vedy vole, to je jasny. Jinak v tomhle smeru jsem nevzdelany, to uznavam. Seiko me, krome tech vintaznich z Vietnamske valky, nechavaji v klidu. Maji nulovy MI a az budu chtit nulovy MI a high tech, tak si koupim DK10/DK13. Ten kalibr je ale pekny a Kugellager je machrovina, o tom zadna.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...