instant Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 inac ale cena tych dielov je viac nez prijemna myslim.. zvlast ak boli kupene od lokalneho AD - tak to nie je o com
Chumpus Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Asi před půl rokem jsem zatáhl brzdu a začal řešit hodinkové praktično,co vlastně chci,co nosím,kdy a jak se mi to nosí.Vize jedněch - definitivních je nereálná,musel bych zrušit registraci.Zkoušel jsem sem nelézt,vydržel to tak měsíc.Otestoval jsem co jsem chtěl a pak jsem narazil na finanční strop,jít dál už nemá pro mě význam.Není nic po čem bych toužil,snad jen Seiko vintage divery,chrona.. cokoliv, ale s tím je tolik trápení že jsem to taky vytěsnil,začal jsem si všechno srovnávat s MM a časem jsem zjistil že není co srovnávat.Myslím si že už je neprodám tak jako ty plechové LVéčka.Já mám prostě důvod proč je mám zpět.Tomu rozumím, taky bych si někdy takhle představoval konec své cesty. Zatím mě to ale baví
instant Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 kamilb: MM300 su naozaj velmi blizko 100% idealu za vynalozene peniaze. byt tak zregulovane od vyrobcu (a kludne by mohli stat dve stovky navyse), tak su neprekonatelne all time best buy divers watch. Ale oni v sejku vedzá, preco to tak nescú.. kazdopadne cokolvek s nimi porovnas, vyjdu z toho papierovo vitazne. Cize ake ponaucenie z toho plynie? ...si treba kupit MM300 a tocit tie ostatne
Návštěvník Alda Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Zkouseli jste nekdo tenhle original nylon velcro na MM300 ? Nevypada spatne a na leto by se hodil. Upraveno 1. května 2014 uživatelem Alda
ggrand Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Řekl bych, že na léto to bude pěkně na ho_no. Zvýšíto už takle celkem vyšší hodinky na ruce, hřeje to, když se spotíš nebo namočíš, je to dlouho mokré. Alespoň takové jsou moje zkušenosti ikdyž ne na MM.
Návštěvník Alda Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Řekl bych, že na léto to bude pěkně na ho_no. Zvýšíto už takle celkem vyšší hodinky na ruce, hřeje to, když se spotíš nebo namočíš, je to dlouho mokré. Alespoň takové jsou moje zkušenosti ikdyž ne na MM.Me naopak hadraky na leto vyhovujou nejvic. Kazdy to ma holt jinak.A s vyskou problem nebude. Zkousel jsem nato strap a nemam s tim problem. Upraveno 1. května 2014 uživatelem Alda
instant Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Zkouseli jste nekdo tenhle original nylon velcro na MM300 ? Nevypada spatne a na leto by se hodil. ak je to ten od Harolda tak uz ho pekne dlho nema v ponuke. Ak by to ale nebola pravda, budem rad ak niekto na to upozorni - vyzera to super a nie je dovod aby to nefungovalo.
t.p Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Me naopak hadraky na leto vyhovujou nejvic.Mam stejnou zkušenost
tombed Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 tebe ty leštěnky ňák sebraly, když jsem je měl to bylo, dobře, ale Damasko to nejni!
Návštěvník Alda Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 tebe ty leštěnky ňák sebraly, když jsem je měl to bylo, dobře, ale Damasko to nejni! šak nejni
tombed Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 To je kalibr z MM? Kugellager? Pekne!Jasně, kura maš mezery ve vzdělani, to na oxfordu neučili?
Hasňa Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 (upraveno) Ja delal zverecne zkousky na Cambridge. Prirodni vedy vole, to je jasny. Jinak v tomhle smeru jsem nevzdelany, to uznavam. Seiko me, krome tech vintaznich z Vietnamske valky, nechavaji v klidu. Maji nulovy MI a az budu chtit nulovy MI a high tech, tak si koupim DK10/DK13. Ten kalibr je ale pekny a Kugellager je machrovina, o tom zadna. Upraveno 4. května 2014 uživatelem Hasňa
instant Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 pozrimeho, elfa. Hodinky to ma z dvoch tretin hajzel ale par guliciek ho zoberie
McStinger Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 pozrimeho, elfa. Hodinky to ma z dvoch tretin hajzel ale par guliciek ho zoberie som myslel, že píše o pive z avataru, keď má tie prírodné vedy.
Hasňa Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 ..z dvoch tretin hajzel.. ?? som myslel, že píše o pive z avataru, keď má tie prírodné vedy. Tak ten se povedl. Chvili mi ale trvalo, nez mi to doslo, musim rict.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se