Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Modru limitku nech kludne vypustia. Struktura cifru a la navy blue matny ryzovy papier, k tomu modra guma, to by mozno uslo.

Hlavne nie dalsiu belasu buziverziu pre nemecko.. dodnes ma to strasi. To proti nej to modrocervene cudo je este celkom naPADIte. Aj ked vidno, ze to zrejme robil fanda s trochou zlutovania - seiko by to potiahlo do vacsieho kontrastu podla mna.

Odesláno

Jasne, limitka proc ne, ale nenasekat u techto ,top, modelu dalsi barevne kombinace ve standardu. Podle me mene je zde vice, vadi mi uz koukat i na logo Padi / znak prospex apod. , zvlast kdyz ho pouzili i nizsi modely.

Odesláno

nech by vymysleli akukolvek limitku mm300, lepsie by to nebolo ako orig. Mozno jediny pripustny (hard)tuning by som prijal sprtku cervenej na sekundovke, ako na vyrocnych goldakoch, ale ani to nie som si isty. Najma nech to casom nezprznia plochym zafirom, to bude u mna konec legendy. Rovnako logo prospex na dialy, snad nebude.

Odesláno

nech by vymysleli akukolvek limitku mm300, lepsie by to nebolo ako orig. Mozno jediny pripustny (hard)tuning by som prijal sprtku cervenej na sekundovke, ako na vyrocnych goldakoch, ale ani to nie som si isty. Najma nech to casom nezprznia plochym zafirom, to bude u mna konec legendy. Rovnako logo prospex na dialy, snad nebude.

jakoze nebude. ta vyrocna limitka je lepsia ako MM300.. je blizsia originalu btw

Odesláno

Jo 003 jsou skvely, ale ta cena je dneska uz taky nekde jinde...a ac nejsem zas takovej konzervativec, tak souhlasim s vrcanem, na tristovky by se nemelo moc sahat, maximalne tak jednou za deset let

Odesláno

nejvíc se mi líbí 6159-7000, dají se ještě vůbec sehnat? zkoušel jsem ebay a překvapila mě cena, jen 1200 USD, čekal jsem víc.. Kromě toho zdali jsou vůbec sehnatelné.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, mně se stejská po MM. Co mám chtít spíš - 001 nebo 017?

Odesláno (upraveno)

u 017 by měl být vylepšený diashield a lumi

Upraveno uživatelem p3k

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...