Přejít na obsah

nabídka dopravy hodinek z NL + prosba o radu


Doporučené příspěvky

Zdravím chronomaniaky,

 

za měsíc mi bude 30 let a tento rok dokončím studia na dvou školách, tudíž jsem si řekl, že si musím nadělit dárek, který bude stát za to, a nenapadlo mne nic jiného, než koupit si hodinky, které mi budou dlouho sloužit a tento rok připomínat (snad ty školy tedy dodělám). Proto jsem se k Vám na fórum připojil a chtěl bych tímto otevřít dvě témata:

 

1) rád bych nabídl, bude-li mít někdo zájem, dopravu hodinek z Nizozemí. V současné době zde studuji práva (právě jednu z těch škol, které se chystám dokončit), jsem konkrétně v Nijmegenu (což je kousek od Arnhemu, například), a při prohlížení fóra jsem narazil na vaši debatu o obchodě http://www.wwwatches.nl/ . Příští týden (18.2.) jedu autem na otočku do Čech, tak kdyby někdo chtěl, mohu mu cokoliv přivézt.

 

2) rád bych si nechal poradit s výběrem hodinek. Moc by se mi líbila nějaká limitovaná edice, líbí se mi speedmastery, seamastery, IWC obecně (ale to je dost drahé, asi...), "nevyzývavé" modely Rolexů, hodně se mi líbí GS (ovšem zde bude cena asi hodně vysoká), i jiným značkám se nevyhýbám, jen nemám přehled. Mám zájem o kovový tah. Moc by se mi líbilo průhledné dýnko, abych mohl pozorovat mechanický strojek :-). Strašně se mi líbí zde nabízené Speedmastery Skylab III, ale ty jsou cenově trochu můj dosah (ledaže by se s majitelem šlo nějak vzájemně domluvit, třeba ve vztahu k nabídce v bodě 1) :-) ). Vzhledem k mému studentskému životu jsem schopen v případě něčeho, čemu opravdu nebudu moci odolat (i přesto, že budu finančně krvácet) dát 30-50tis Kč.

 

Díky předem za reakce, ať už k nabídce 1) či žádosti 2).

 

O.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...