Přejít na obsah

Teraristicke okenko


Doporučené příspěvky

Já ty holata už mražené koupila. Koukala jsem na net a dost lidí se v tomhle pře. Já osobně bych neměla sílu ani na jedno. 

 

Hele, já to beru. Od toho ty diskuze jsou přece :)

 

Ještě prosím info ohledně té trvanlivosti mražených holat, prosím. :(

 

PS: Až bude jíst ty větší, tak už u toho radši nebudu  :lol2:

Upraveno uživatelem Toryco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 861
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sorry, že v tomhle nepřipustím jiný názor, ale je to absolutní blbost. Ano, to hole je tak malé, že zmrzne relativně rychle, ale je to smrt v obrovském stresu a bolesti. Větší tvor, např. dospělá myš, musí snad zemřít dřív na stres, než na umrznutí. Nevím, jestli si to kdo dokáže představit a nechápu, jak se o tom může někdo přít. Vojáci u Stalingradu taky asi neumírali v pohodě, že vlastně usnuli.

 

A samozřejmě to není na Tebe, já vím, žes je tak koupila a jsem přesvědčen o tom, že byly zabity CO2. Tuhle prasárnu snad nikdo nedělá, alespoň ne ten, kdo je prodává hromadně na kšeft teraristům.

 

Sorry za flame, to jsem nechtěl, jsem zas viděl rudě ......... :war:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu trvanlivost vůbec nevím :) Tu nevím ani u masa pro mě :) Jednou za rok mě chytne panika a vyházím mrazák ... fakt nevím. Co ale vím, že rozmražená holata se nehodí pro násilné rozkrmení (tohle až si přečte Ava, tak mu už totálně houkne :D), páč se celá tak nějak rozblemcnou a je to fakt nechutné :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zmražené :death: ,  rozmražené :death: a  rozblemclé :death: myší miminko. :frusty:   :helpsmilie:  :rip:

 

Asi na vás zavolám Kubišovou a Srstka vám natrhne řiť  :lol2:

 

Jen si nedovedu představit, jak dávám to živé nevině do mrazáku a vyndavám Nowaco mause.  :crying_anim:

 

Nebo jak si vezmu sifonovou lahev a mrazím lezoucí myšky v řadě, jako nowaco filety z Polska. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pojďme se na toho Avu sesypat, že je tyran hadů, roznašeč myších nemocí, že jeho nejoblíbenější pohádka je Princezna se zlatou hvězdou na čele (Myší kožíšek:D) a vůbec že tu všichni zhyneme v myších výkalech :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:gora:

fuj :D ježíš, ještě že ta moje hadice je při chuti :D

 

Myslíš, že se to dá nějak poznat? Ne, to beru zpět, to je nechutná otázka  :frusty:

Já nevím, na burze prodávali jen buď po 50ks nebo 100ks. Já samo vzala 50, takže to mám na dlouho. Ve zverimexech prodávají živá, tam těžko koupím třeba 10 holat zmražených pro případ nouze. Doma živá rozhodně zabíjet nebudu, abych je pak dala na mrazák (ježkovi voči, fakt se omlouvám za tu morbidnost  :death:  ). Ok, tyhle do roka had sní a pak budou jen živá to tak vidím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snazim se krmit hlavne zivymi, zmrazene IMHO muze nicit vitaminy, ktera zvirata z potravy prijimaji. Ale myslim si, ze jesti zmrazit zaziva nebo nechat ustknout jedakem /vetsinou ta smrt neni sekundova zalezitost, dokonce ani u mamb/ tak uz je to skoro jedno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vitaminy pozor. Jejich nedostatek se da vetsinou lehce resit, ale previtamizovani muze mit i fatalni nasledky.

Pavouky mam hodne rad. 2x jsem s jejich chovem kvuli alergii skoncil, ale stejne jsem nakonec nevykopavajici druhy opet koupil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok, vitamíny jednou ročně, díky :)

 

Já mám pravděpodobně arachnofobii. Nedávám je ať jsou i sebemenší. Mám to už od dětství a myslím, že už se toho nezbavím nikdy.

 

Ale Soli mě nahlodal na gekonka, tak uvidím v důchodu třeba :D ale nejdřív potřebuju pořešit to moje kámošení s úžou  :whip:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Phelsumy super, ale nejběžnější m.grandis chtějí už velké tera plus musíš UVB a vápník. Hezčí druhy jsou zas dražší. Já měl třeba Phelsuma nigristriata. Krááásné malé felsumky a zrovna i levné (500 za ks). A když bych tohle už chtěl řešit, tak bych šel radši do ještěrek. Ale každého volba.  Teď jsem odzimoval Podarcis siculus a Lacerta bilineata. Tím neříkám, že to je těžké, spíš že noční gekoni jsou fakt nenároční. Chovat se dá fakt všechno.

 

Ale stejně - ty Tvoje Helodermy. Pořád na ně myslím. Jenže tam cena ... a prostor bych měl tak na jednu to se mi zdá škoda prostě. Máš fotky? Nebude třeba odchov v dohledu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufam, ze se tento rok s heloskami zadari. Foto pridam po Hammu. Ted jsem jim vyrobil velky rack system. Horridy potrebuji mnohem vice mista. Jejich cena zase pekne vzrostla, dospele jeste pred rokem byly za 1000 ecek  ted bezne za 1300. I Amici je dost podrazili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...