Přejít na obsah

Nové hodinky do 22000,-


Doporučené příspěvky

Ahoj,

sháním nové hodinky a proto se obracím o radu na vás zkušenější, kteří máte v hodinkách určitě daleko větší přehled než já. Moje představa je následující - chronograf, švýcarská výroba (na tom trvám, Japonce apod. nechci, takže žádné Seiko atd.)Posted Image Určitě malá sekundová ručička, potřebuju, aby se tam něco hýbaloPosted Image, datum. Řemínek kožený nejlépe černý. Na strojku mi zase až tak extrémně nezáleží a nemám problém s tím jestli quartz nebo mechanika. Sklo safír. Vzhledově takový přechod mezi sportem a elegancí. Čili nebudu to nosit ke smokingu, ale taktéž s tím zrovna nepovedu potápěčské kurzyPosted Image Velikost cca 43 mm, dám přednost štíhlejší lunetě, ale není podmínkou. Kulaté, vodotěsnost 100 m a víc. Cenový strop je 22000,- Kč, to je maximum co jsem ochoten investovat. Poradíte? Dají se za to sehnat slušné swiss made?

Upraveno uživatelem jorgen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Řekl bych, že jsou nepřehledné.

 

Edit co říkáš na Ebely ?

 

 

post-14683-031737000 1298025130.jpg

 

 

 

 

Tie ebely su super.ale myslim ze do 22tis sa nevlezie ani nahodou.... cena je mozna az 4 nasobna:crying_anim:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš rozpočet kolem 20.000Kč, tak si kup na nějakém zahraničním internetovém shopu něco od Tissotu. Sice to není nějaká extra luxusní značka, ale kvalitní jsou dost. A pokud to jsou tvé první hodinky, tak budeš určitě nadšen.

A podle mě je lepší jít do nových hodinek, než si koupit jeté Bondovky za 25 tisíc a následně nasypat 2 tisíce do přeleštění pouzdra a tahu a mít před sebou vidinu servisní prohlídky (vyčistění, promazání, přetěsnění) za nějakých 5 litrů.

Třeba to máš nastaveno jinak, ale mně na jetých hodinkách ty šrámy, které tam určitě budou, docela vadí.

post-1118-044221500 1298217344.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako určitě chci hodinky nové. Nějak by mi prostě vnitřně vadilo, že nejsou nové Posted Image každopádně třeba ty hamiltony mi připadají takové fádní, já mám rád, když jsou hodinky trošku zvláštní. V této ceně si asi o něčem s průhledem na strojek můžu nechat jenom zdát že?Posted Image jinak po pročítání fóra jsem dospěl k názoru, že quartz bude pro mě to pravé. Nechtělo by se mi to pořád seřizovat a nějak nejsem maniak do "mechanických věcí" takže to s klidem přežiju, že mám v hodinkách baterkuPosted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...