Přejít na obsah

Tikající prstýnek

JHonza

Doporučené příspěvky

Před pár dny jsem nalezl v pozůstalosti po předcích docela zajímavé dámské hodinky v prstýnku (nebo prstýnek s hodinkami?):

post-7426-049464800 1298324236.jpg

post-7426-006599800 1298324373.jpg

Vypadaly dost příšerně, protože ležely v krabičce vystlané molitanem a ten se na pouzdro zcela přilepil a rozpadl. Takže první byla důkladná očista: strojek ven, pouzdro s prstýnkem jsem naložil do sody a odmočení a vydrhnutí ještě přeleštil růžovou vatičkou (je to alpaka nebo nějaký podobný materiál). Strojek samotný také absolvoval vyprání v benzínu (bez pera) a decentní promazání a šlape opět jako hodinky. Ještě by to chtělo pořádně vydrhnout korunku (ta zelená je vidět až na fotce, v reálu ne), ale už se mi je nechce znovu rozebírat.

post-7426-037825500 1298324611.jpg

Docela mě překvapilo, že strojek má kolíčkový krok (fotka není moc zřetelná, ale je tam vidět):

post-7426-047537100 1298326067.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tedy pokud jsou z druhé strany taky. Už jserm potkal americký kapsáče s mikroregulací, který měly kameny jen zezadu . :suicide_anim: Pod ciferníkem, tam,kde to není vidět, byly jen dírky v mosazi, dokonce bez misek.:crying_anim: Tohle jsou ale švícary, ty se nešiděj.:smile_anim:

Upraveno uživatelem borp18
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...