neon Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 pekné porovnanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pafelik Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Dík za pěknou fotku! Ještě jsem je takhle vedle sebe neviděl!
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 APcka sedej lip na ruce a maji vyraznejsi historicky odkaz. Ale Inzenyry taky nejsou spatne, ale me osobne tak nesedi... Ale zase maji lepsi slogan "los orolos de los technicos atomicos"
svijanskymaz Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 tie AP mi z toho vychadzaju vytazne,uz len ten chlapacky tah...
Pafelik Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Mít ty APéčka černý ciferník, tak u mě taky vítězí. Takhle bych se přiklonil k Ingenieurům...
cigi Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Ani Genta nevstoupí dvakrát do stejné řeky ...... Ale myslím, že je na nich dobře vidět rozdíl ve třídě ( AP jsou vyšší) i zaměření (IWC nejsou do kanclu), takže obojí je skvělá práce. Ale AP je AP. Mimochodem mi na tom srovnání taknějak došlo, že nepřítomné jumbo RO je přeci jen ta pravá věc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se