Přejít na obsah

PANERAI PAM 335


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Diky vsem za reakce, veskrze pozitivni :smile_anim: Pozdeji k nim napisu jeste neco malo informaci.

 

Jeremy: Dekuji za upozorneni. Zkousel jsem je tyden na horach ve vsech rezimech. Jdou velmi presne i pri jinych fazich rezervy chodu nez plne, coz je pro me po sedmidennich kalibrech od IWC celkem prekvapeni.

 

Rad bych jeste poslal dalsi fotky, ktere jsem udelal, ale cely den mi nejdou prilozit ke zprave, prestoze jsem je zmensil. Delam neco spatne ja nebo je neco spatne s Chronomagem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou k nim standartne 2 remeny. Jeden je videt na tvem videu, je to brousena kuze. Moc pekny pasek, ale brzy se odre, takze jsem ho hned vymenil za kaucuk. Musim priznat, ze ja mam Panerai nejradeji na kaucuku, je velmi pohodlny a nejlepe se hodi k tomu, k cemu byly Panerai stvorene - k potapeni.

 

Zajimava je ale jina vec - zda se mi, ze pouzdro 335 je tenci nez treba pouzdro 312, i kdyz by mela byt totozna. Kdyz jsem pred casem videl video v tvem odkazu, tak jsem si myslel, ze je to jen zkreslenim, ale skutecne mi prijdou placatejsi a diky nizke vaze oproti oceli jsou to moc prijeme hodinky - neobtezuji na ruce i pres svoji velikost.

 

Dalsi, podle mne celkem zajimava vec, o ktere jsem nikde nic nenasel - prukopnici v keramice jsou IWC. Richemont vlastni jak IWC, tak Panerai. Je evidentni, ze "keramicke" know how si Panerai vzalo od IWC. Kdyz porovnam keramiku Top Gunu a techto Panerai, je totozna. Tzn. vyrabi to stejna firma. Pouzdro 1950 je celkem komplikovane a kdo vi, jak se keramicke pouzdro vyrabi, tak bude urcite premyslet nad tim, jak to vubec zvladli udelat v takove perfektni kvalite a tvaru.

Upraveno uživatelem speedmaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Cyril tě ale nakazil, i když tvé šetřící úsilí podporuji :D

 

Nakazil, je to pěkný haj.. ... darebák Posted Image

Bohužel ani se moc nemusel snažit a já přišel této značce na chuť a čím víc se o ní dovídám, tím víc mě fascinuje ... Posted Image (takhle blbě se nechat nachytat Posted Image) Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslel, že tvůj postop k Panerai byl, že Panerai má kdekdo :smile_anim:

 

 

...ano ma, ale nie tieto :)

 

btw, nic proti hodinkam ktore su masovo rozsirene, ved napr co cakam na rlx deep sea, tiez su velmi rozsirene a chcem ich :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...