Muffik Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Zdroj je email od banky.Takže je možné, že to nějak selektují. Upraveno 12. února 2020 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Mne v emailu prislo, cituji: "Převod svého stávajícího účtu na Narozeninovou Super Výhodu+ si můžete ověřit ve svém účtuInternetového bankovnictví Trinity Bank od 13. 2. 2020." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Já jsem nakonec "vyměkl" a požádal si o založení nového účtu přes Internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Ja taky, ale zatim se nevozvali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 No já musel :-) Mají tam pár stovek žádostí, tak jsem zvědavej, jak dlouho to budou zpracovávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Těšil jsem se, že dneska do kopie: "Publikováno 31.leden.2020 - 13:50 Sem se nudil, tak uz mam aji CSOB Premium :)" jen vložím Trinity... Ale také čekám na signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 MPÚ tedy Trinity překlopí a přejmenují automaticky na Spořicí účet Narozeninová Super Výhoda+ CZK. Včera 1,58% a také poslány prášule a dnes 2,08% a prášule na účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Potvrzuji, ze mi v trinitiy prevedli stavajici ucet na novy.Urok se meni dynamicky podle zustatku. Mel jsem tam 0.4Kc za 1.58%.Po prevedeni penez naskocilo 2.08%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladisu Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Už také mohu napsat: "Sem se nudil, tak uz mam aji Spořící účet Narozeninová Super Výhoda+ :)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 to je 2.08 na celou částku nebo jen na tu od 1M nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 na celou castku viz podminkyto je 2.08 na celou částku nebo jen na tu od 1M nahoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Tak jsem si taky na trinity prevedl prasule z ING, musim tu akci nejak aktivovat? Mam ho uz zalozenej od Vanoc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Tohle jsem vycetl, tak pocitam ze mam smulu, kdyz uz jsem ten ucet mel. Sazba 1,58 procenta p. a. platí pro prvních 10 tisíc nově zřízených spořicích účtů v rámci ?Narozeninové Super Výhody?. Tato sazba je poskytována pro vklady do 250 tisíc korun, od 250 tisíc korun do 1 milionu korun je sazba 1,88 procenta p. a., nad 1 milion korun sazba 2,08 procenta p. a., danými sazbami je úročen celý zůstatek účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 U Trinity se mi nedari najit jak casto se pripisuje urok (rocne, ctvrtletne, mesicne?). Nevi nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 U Trinity se mi nedari najit jak casto se pripisuje urok (rocne, ctvrtletne, mesicne?). Nevi nekdo? Četl jsem tam někde, že měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 To by bylo super, dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Mám taky už dva účty Trinity, zkouším založit třetí, narozeninový ale nechodí sms kód. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Jinak potvrzuju, ze pripisovani je mesicne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 MBank opět oživila akci 1200 Kč novému klientovi (i doporučiteli) mbank.cz/1200 (pokud byste někdo chtěl doporučující kód, napište SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Si takhle zajdete sjednat nový spořící účet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se