Přejít na obsah

Jakou mate banku?

Doporučené příspěvky

mBank přešla u kreditek z VISA na ECMC a nabízí u varianty mKreditka Plus vratku 1% z domácích a 2% ze zahraničních nákupů + nějaké slevy u obchodníků + o 1 rok prodlouženou záruku na bílou i zelenou techniku + asistenční služby a la zámečník, topenář apod.

Což teda není špatné, ale stejně by mě potěšilo, kdyby zrušili to jejich dementní IB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé,

doporučíte mi (resp. mé dceři, 24r, čerstvé absolventce VŠ s touhou se osamostatnit) banku pro založení účtu, platební kartu, internetové bankovnictví a nízké poplatky?

Dnes má studentské konto pod mým účtem, ale chce jít pochopitelně svojí cestou.

Já jsem stará konzerva, bývalý zaměstnanec ČS, kde mám dobré vztahy a spoustu produktů, ale myslím, že dnešní mladí asi ocení něco jiného.

Máte někdo dobrou zkušenost?

Odkaz ke komentáři

twl Fanouši, toho sem se bál. Vždyť je to takový neviňátko, zlatíčko, myslí si, že svět a lidi jsou hezcí, milí a já jí mám poslat k Tobě???

Si raději prostřelím koleno!

Dík za radu, ty "Samče" :clap:

https://www.airbank.cz/cs/vse-o-air-bank/novinky/podivejte-se-mezi-prvnimi-na-nase-nove-televizni-reklamy/

Odkaz ke komentáři

Pokud půjde hlavně o účet bez poplatků tak Equabank bez jakýchkoliv podmínek dává zdarma kartu, účet i výběry kdekoliv v ČR (podobně FIO a Mbank ale tam je na vše zdarma splnit nějaké podmínky).

Pokud je požadavkem lepší image nebo větší portfolio produktů (i když půjčky, pojistky, hypotéky apod. nabízí Equa aspol. také), tak je třeba definovat základnu požadavky na podporu/produkty.

Upraveno uživatelem Mareka01
Odkaz ke komentáři

Díky, jedná se jen o účet, kartu, výběry ATM, internet - nic víc

Osobně používám Equa a FIO. A na tyto potřeby je pro mě Equa ideální. Takže také mohu doporučit.

Odesláno z mého DM-7G pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Přátelé,

doporučíte mi (resp. mé dceři, 24r, čerstvé absolventce VŠ s touhou se osamostatnit) banku pro založení účtu, platební kartu, internetové bankovnictví a nízké poplatky?

Dnes má studentské konto pod mým účtem, ale chce jít pochopitelně svojí cestou.

Já jsem stará konzerva, bývalý zaměstnanec ČS, kde mám dobré vztahy a spoustu produktů, ale myslím, že dnešní mladí asi ocení něco jiného.

Máte někdo dobrou zkušenost?

já mám fio...vše bez poplatku
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...