premek798 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 porad se nemuzu rozhodnout mezi temito dvema.. jeste do toho treti typ.... ale ten je vodotesny jen 50m coz se mi zda malo.. to neni ani na plavani se mi zda.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Jestli ti můj názor pomůže, tak takto:1) ty se mi líbí už dlouho, jen nevím jestli by mi časem nevadila datumovka a provedení indexů2) viz.1) + ta stříbrná vypadá naživo dost kýčově, černé jsou rozhodně lepší3) asi nejdecentnější a nejvyváženější, pokud máš rád modrou, tak jsou to krásné hodinky. Ale tu vodotěsnost lze považovat za mínus ( na druhou stranu bych tyto hodinky stejně na plavání nepoužíval) a nelíbí se mi kulatá datumovka, ale je fakt, že tam nepůsobí nijak rušivě Takže za mě pořadí 3, 1, 2 Edit.: jo a leštěnou střední část tahu (1,2) obecně nepovažuji za praktickou...ale uvidíš, co poradí ostatní, co člověk, to názor Edited March 15, 2011 by Chorche Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 dikes... ja ma zatim 1,3,2 ... ta 50m vodotesnost mi pripada jako velke minus..... indexem myslis co ? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 indexy = oznaceni hodin = "cislice" 9 trebas mAra Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 aha ok diky.. to provedeni je takove sportovni a libi se mi ... .. jinak budou to pracanti na skoro kazdodenni noseni... , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 aha ok diky.. to provedeni je takove sportovni a libi se mi ... .. jinak budou to pracanti na skoro kazdodenni noseni... , Myslel jsem to tak, že provedení indexů u 1 a 2 (tj. označení hodin, minut..) není klasické, jsou vyříznuté v ciferníku a vidět je to, co je pod tím výřezem. Je to zajímavé, ale časem se to může omrzet. Proto se mi víc líbí ty modré. Na plavání bych každopádně koupil potápky za pár korun, třeba Seika a na všechno ostatní ty Orisky (pak nemusíš řešit vodotěsnost). Při každodenním nošení taky tah neušetříš škrábanců a vrypů a proto se mi jeví nejpraktičtější opět varianta 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas123 Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 3 - vyzeraju vyvazene a decentne. 1,2 - posobia na mna prilis komplikovane a trochu kolotocovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Ještě mě napadlo, že 1 a 2 mají oproti 3 zespodu trochu jiný tvar pouzdra (aspoň myslím), určitě by nebylo od věci si je někde naživo vyzkoušet a zjistit, které líp sedí a vypadají. Edited March 15, 2011 by Chorche Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 no jo ale kde vyzkouset u nas orisky ? jsem z havířova.. to bude asi problém ) jsou to 45mm a ja mam zapesti nakych 19cm 7,3 palcu tak doufam ze to nebude vypadat male.... 45mm jsou vsechny Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 chjo .. ty 2 jsem vymazal ted je to jen mezi 3 a 1 , ty cerne jsou sice komplikovanejsi.. ale zas ta modra nesedi ke vsemu.. .. ale ten tah .. je praktictejsi to jo.. ta vodotesnost.. , rad mam hodinky porad na sobe i v bazenu apod.. tak nechci zapomenout.. ty modre jsou i o skoro 300 dolaru levnejsi.. stoji 1225 a ty cerne 1500 usd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 no jo ale kde vyzkouset u nas orisky ? jsem z havířova.. to bude asi problém ) jsou to 45mm a ja mam zapesti nakych 19cm 7,3 palcu tak doufam ze to nebude vypadat male.... 45mm jsou vsechny 45 mm by mělo být úplně v pohodě. Na vyzkoušení nejblíž do Ostravy - tady Ale nejdřív bych se mailem optal, zda tyto modely vůbec mají, abys nejezdil zbytečně. Anebo, že by je měl nějaký člen fóra, ke kterému bys to měl blíž, ale to by se musel někdo ozvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 super diky moc za radu , zitra jedu shodou okolnosti do ostravy tak tam hned skocim... .. vypada ze vetsina je pro model c . 3 ze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Ja za sebe teda tez 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 joo i ten karbon je moc hezky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 super diky moc za radu , zitra jedu shodou okolnosti do ostravy tak tam hned skocim... .. vypada ze vetsina je pro model c . 3 ze ? No, vidíš. Tak snad ti to pomůže se rozhodnout (anebo objevíš nco úplně jiného ). Čím déle na ty fotky koukám, tím víc se mi líbí 3. 1 a 2 jsou podle mě hezčí bez chrona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 jeste jsem hodne uvazoval o techto ale jsou o dost drazsi .. ale cifernik 51mm coz je super.. vyrazne.. ale jsou dost tezke.. masivni sklo 1000metru vodotesnost, takze na plavani stačí , ale profik potapec nejsem.. tak nevim nevim.. ale vzbudi pozornost . to ano .. ale na bezne noseni to asi nebude.. stoji o tisic usd vice.. ale jsou to pecky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
premek798 Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 no ja jsem chrono maniak.. cim vic ciferniku tim lepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Tak kdyz jsi vytahl i diversky, tak mam doma uz 4 dny Oris diver small second 47mm v cerno oranzove a ma radost jen stoupa Ale opravdu to uhyba od puvodni otazky bo sou to uplne jine hodinky...mAra A k ty vodotesnosti : ani do sprchy s nima nelezu - leda mozna v lete na bazen nekam Edited March 15, 2011 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorche Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 jeste jsem hodne uvazoval o techto ale jsou o dost drazsi .. ale cifernik 51mm coz je super.. vyrazne.. ale jsou dost tezke.. masivni sklo 1000metru vodotesnost, takze na plavani stačí , ale profik potapec nejsem.. tak nevim nevim.. ale vzbudi pozornost . to ano .. ale na bezne noseni to asi nebude.. stoji o tisic usd vice.. ale jsou to pecky.. Tak tyhle jasně válcují varianty 1,2 i 3 Je to pořádný kus železa, ale na Přemkovu ruku by velké být nemusely. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohush Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) super diky moc za radu , zitra jedu shodou okolnosti do ostravy tak tam hned skocim... .. vypada ze vetsina je pro model c . 3 ze ? Orisy mají v Ostravě kromě Dealu i tady edit: a jo sorry, vidím, že to stejné je i v tom odkaze, co ti dával Chorche Edited March 15, 2011 by bohush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts