Přejít na obsah

Formule 1


legacy

Doporučené příspěvky

Hamilton ma stejne rukavice v bile variante. Pri objimani s cleny tymu po dojezdu tam zarilo hodne Ingu. Diky napojeni remenu na pouzdro jsou lehce identifikovatelne i v rychlosti a z dalky. Krasny product placemet kdyz si nastvany Rosberg v satne oblekal BP. Skoda, ze se pred sezonou neseskladala moje dream team kombinace Mercedes-Vettel-Rosberg. Hamilton mi nikdy moc nesedel, jako by nemel smysl pro humor.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj jen se ukazuje že když má člověk super auto tak to jde takřka samo....vypadá to na Mercedes Cup letos :lol2:

u Vettla se líbí jak se začíná ukazovat jakej to nebyl jezdec když už nemá takovou techniku tak jeho výkony jsou hodně průměrný vzhledem k ostatním

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vettel ukazuje, že je rychlý a spolehlivý jezdec, ale není moc nad věcí. Už dřív tam byly náznaky (kolize s Webberem), že jak není neohrožená jednička, tak má problémy ustát to, ale následná dominance Red Bullu to zamaskovala.

Já třeba opravdu nemám rád Alonsa, ale v tomhle je on mnohem lepší. Pokud se nebude Red Bullu dařit i dál, tak jsem zvědavý, jestli nám Vettel nepředvede nějaké extempore.

 

Strašně mě zklamal McLaren. Po nadějném prvním závodě to vypadá na další bídnou sezónu. Ta optimistická slova, že ztrátu doženou v Barceloně, se nejspíš nevyplní :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je normální, že někomu chytnou saze. Já jsem třeba chápal, že se kdysi chtěl Schumacher rvát s Coulthardem. Jsou tam emoce, testosteron nahoře, to je dobře, alespoň to nebylo tak sterilní jako dnes (takový tenis je na tom možná ještě hůř). Ale Vettel předváděl a předvádí móresy uplakánka.

 

 

mimochodem, ten Schumacher je tady, od 2:40 :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=rLZc4k53Xwc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vettel je ubulenec a namyslenej srac, dobrej se zdal proto, ze sedel v RB a sedelo mu EBD. Tedka se ukazuje, co je to zac a jsem za to docela rad. Ocekavam ze do dvou sezon bez vyhravani skonci.

 

 

Co se tyce mclarenu, tak to je tragedie, nejak zapomneli jak se dela pritlak. No letos uz to nedozenou, tak snad neco predvedou pristi rok s hondou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

<br /><br />Vettel je ubulenec a namyslenej srac..<br />

Hmm. No, nevim, asi bych takhle popsal jen nejakeho hnupa, ktereho znam, treba sveho noveho sefa, ale urcite ne nekoho, o kom vim stejne malo, jako o jakemkoliv jinem jezdci F1. Pokud jsi s nim ovsem nechodil do skoly. Takhle z dalky se takove vyjadreni jevi jako hloupy odsudek bez znalosti realii. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufam, ze si ode me necekal nic jineho.

Hmm. No, nevim, asi bych takhle popsal jen nejakeho hnupa, ktereho znam, treba sveho noveho sefa, ale urcite ne nekoho, o kom vim stejne malo, jako o jakemkoliv jinem jezdci F1. Pokud jsi s nim ovsem nechodil do skoly. Takhle z dalky se takove vyjadreni jevi jako hloupy odsudek bez znalosti realii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...