gougy Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 To štajger v rubani o pauze za čmy zbijakem v rekordovym čase do vika tych budiku vymlatil... na co nějací japonci - tohle je rytina mistra Po Nashymu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 Sbíječkou... :-) Mirku, ty máš šťastnou ruku na rarity. Toto bude jednou rarita v disciplíně "Jak doku.vit hodinky". To věnování vypadá, jako by to někdo doma po večerech vysekal dlátem. Jinak pěkné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bond1962 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Páteční koupě v bazaru v Ostravě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Páteční koupě v bazaru v Ostravě.Až tě přestanou bavit, tak mám zájem - ty mi ještě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bond1962 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Až tě přestanou bavit, tak mám zájem - ty mi ještě chybí.Tak to se načekáš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Páteční koupě v bazaru v Ostravě. Super!!!Má to někdo ale štěstí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Páteční koupě v bazaru v Ostravě. Tak tyhle vypadají nádherně. Takové jsem ještě neviděl. Super.No vlastně já toho ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Nenatahovat, nenosit... čínský stroj s průměrnou životností několika měsíců. Pečlivě zabalit a uložit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Jo a hodináři ho moc nechtěj opravovat - zkoušel jsem to u několika a byl jsem vždy v různých úrovních zdvořilosti/nezdvořilosti vyhozen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bond1962 Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Jj, je to číňan, ale jinak jsem to viděl s kalibrem 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Draci, víte někdo co to je? Lunetou se to natahuje a když se povytáhne, šteluje se nastavení hodin. Je to z tanku?Jsou to palubní letecké a tankové hodiny AVRM (v azbuce ???? ????-M? - ??????????? ????????- ?????????????????). Máš to ve správném vlákně, je to československá liceční výroba z roku 1975 (tedy asi z tanku). Celkem jich v Eltonu/Chronotechně vyrobili v letech 1955 až 1990 cca 100 tisíc. Na Chronomagu se už probírali několikrát, z mé dílny pochází tato série příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 A jen doplním, na jedno natažení by měly jít pět dní. To je ta pětka na číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 (upraveno) a vzadu je můžeš připojit na baterii a uvnitř je topné tělísko, aby jim nebyla zima a chodily správně.... Upraveno 11. května 2013 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bond1962 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 A opět bazar v Ostravě.Jdoucí automaty, jen jsem nechal vyměnit prasklé sklíčko.K věnování se mi podařilo od pamětníků zjistit kdo bylnáčelník Správy VB v Ostravě.V roce 1981 byl tímto náčelníkem plk.Ing. Antonín Buchtela.Kdo byl štastným obdarovaným se mi již bohužel nepodařilo zjistit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 A opět bazar v Ostravě.Jdoucí automaty, jen jsem nechal vyměnit prasklé sklíčko.K věnování se mi podařilo od pamětníků zjistit kdo bylnáčelník Správy VB v Ostravě.V roce 1981 byl tímto náčelníkem plk.Ing. Antonín Buchtela.Kdo byl štastným obdarovaným se mi již bohužel nepodařilo zjistit.Gratulace!!! Krásné "firemní" hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 A opět bazar v Ostravě.Jdoucí automaty, jen jsem nechal vyměnit prasklé sklíčko.K věnování se mi podařilo od pamětníků zjistit kdo bylnáčelník Správy VB v Ostravě.V roce 1981 byl tímto náčelníkem plk.Ing. Antonín Buchtela.Kdo byl štastným obdarovaným se mi již bohužel nepodařilo zjistit.Moc pěkné automaty, blahopřeji. Ve kterém bazaru jsi na ně kápl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bond1962 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Zkus bazar Měšec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Po tobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bond1962 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Po tobě? Máš pravdu, po mé návštěvě tam nic nezůstane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Měšec znám, je to o náhodě. Ale aspoň se to tam točí, co neprodají rychle na prodejně jde hned na Aukro. Tak hodně štěstí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se