Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Kdo je velka ctyrka? Znam jen švédskou trojku.

prece odbornici na prim honza manta, stanik, straspol a ty... pardon, jeste jsem zapomel na accutrona.  takze vlastne petka.  Takovi guru ceskeho hodinarstvi.  Vsem ostatnim na ktere jsem zapomel a povazuji se za guru se timto verejne hluboce omlouvam :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prece odbornici na prim honza manta, stanik, straspol a ty... pardon, jeste jsem zapomel na accutrona.  takze vlastne petka.  Takovi guru ceskeho hodinarstvi.  Vsem ostatnim na ktere jsem zapomel a povazuji se za guru se timto verejne hluboce omlouvam :notworthy:

Na mně zapomeň, jsem v oboru prakticky nováček a rozhodně se necítím jako guru. Zatím jsem toho ani moc nenasbíral...

Odkaz ke komentáři

Zase kecá,sbírá to na kila a ještě nám lže :ban:  :cheers:

Já nelžu, jen se domnívám, že mít doma kila Primek není nic výjimečnýho (na těchhle stránkách je to snad běžný, ne?) Neznamená to že jim nějak zvlášť rozumím. Jen můžu víc posoudit to co mám doma, co jsem vídal a občas poznám když něco hodně, ale hodně křiklavě nesedí- co chvíli otravuju dotazama Mischu, Manťáka nebo Accutrona. A čím dál tím víc si uvědomuju, že fakt, že jsem něco ještě neviděl, neznamená nutně, že to neexistuje...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Chlapi at je to jak je to. Proste jsem cet spoustu zdejsich vlaken o primkach a jmenovani tam vsude meli dycky nejakej dobrej koment ci poznamku z historie. Me to poucilo, pobavilo a obcas ukazalo neco noveho ci nasmerovalo tim spravnym smerem. Tak jsem to chtel jen ocenit, tot vse.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tak předevčírem mi kamarádi donesli tajuplně krabičku plnou primek. Prý mi chtěli udělat radost, tak objeli zastavárny a bazary a protože tomu nerozumí koupili, co kde bylo. Radost mi udělali, co za to dali mi neřekli. Tak mám zase co čistit a třídit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

edit chyby

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři

Já ne, ale u nás do prkýnka nejsou ty potřebné bazary...ale zadal jsem do jednoho hodně vzdáleného, kde mám posichrovaný kontakt přesnou potávku s fotkami, tak uvidíme, třeba přiletí nějaké Orlíky. Kdyby jich bylo více, dám vědět.

Jakože Orlíků?Tobě snad uvěřím že Matrix existuje :-)

Odkaz ke komentáři

Petře,gratulujeme Ti k tak dobrým kamarádům  :thumbsup_anim: ,k tolika pěkným hodinkám a jen tu na to   :eek: .

Tolik hodinek na jednom místě není ani na celém blešáku.Náš kamarád nás vždy o krok předběhne a pak podráždí Spartaky atd.  :crying_anim:

Buď rád,že máš kamarády co ti hodinky nosí a ne ti je před nosem vyfouknou.

Odkaz ke komentáři

Petře,gratulujeme Ti k tak dobrým kamarádům  :thumbsup_anim: ,k tolika pěkným hodinkám a jen tu na to   :eek: .

Tolik hodinek na jednom místě není ani na celém blešáku.Náš kamarád nás vždy o krok předběhne a pak podráždí Spartaky atd.  :crying_anim:

Buď rád,že máš kamarády co ti hodinky nosí a ne ti je před nosem vyfouknou.

Také se dočkáš!!!   :whistling:

Odkaz ke komentáři

Dík všem za reakci a za pochvalu. Tu si však zaslouží moji kámoši. Většinou si ze mě kvůli hodinkám dělají akorát pr.el, tak to aspoň kompenzovali... :lol2: Jo a na blešák už se těším, pokud potřetí za sebou nezapomenu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...