Honza.manta Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Je tu o tom vlákno, kde to Accutron specifikoval a já jsem to ještě teď konzultoval kvůli ES13 - do Igenů se incabloc nedával a to ani 68.1, natož rovný brus 68.[/quot Letos bude zase nějaká limitka ES???uh Vždyť jsme o tom spolu na jaře mluvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 A bude letos? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Kuwa s limitkama já už jsem teď přes....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 To se uvidí. Možné je všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Budou obě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dnešní práce. Mám zase na chvíli radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Dnešní úlovek z blešáku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Docela klika - gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Zase to bylo jen tak tak! Málem je získal jiný vlčák. Naštěstí jsem je dostal do ruky první. Děkuji za gratulaci. Jen doplním, kalibr je 96 (1000) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Pěkný kus a v tomhle stavu se hned tak nevidí! edit: nebyl to blešák ve Vysočanech? Jestli jo, byl jsem tam taky... Upraveno 14. října 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Tak jsem prolomil bludný kruh a během jednoho týdne jsem byl obdarován dvěma různými lidmi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Pěkný kus a v tomhle stavu se hned tak nevidí! edit: nebyl to blešák ve Vysočanech? Jestli jo, byl jsem tam taky...Nene. Píši SZ s místem určení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Po dlouhém nic po bazarech a bídě na aukro se na mě usmálo štěstí na blešáku - 4 slušný úlovky u 4 prodejců. Začlo to těma soudkama, nic moc, ale je tam nechte - co kdybych se vracel s prázdnou?; pak ty automaty (sice nejde autonátah, ale jinak slušný stav) a pak docela slušný traktory. Nakonec jsem v hromadě šrotu náhodou vyhrabal víčko k vojenským pobědám (jo, jo.. ruská sekce, vím, no nápis je česky :-) ) Nic za něj nechtěl, tak jsem ho vzal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Po dlouhém nic po bazarech a bídě na aukro se na mě usmálo štěstí na blešáku - 4 slušný úlovky u 4 prodejců. Začlo to těma soudkama, nic moc, ale je tam nechte - co kdybych se vracel s prázdnou?; pak ty automaty (sice nejde autonátah, ale jinak slušný stav) a pak docela slušný traktory. Nakonec jsem v hromadě šrotu náhodou vyhrabal víčko k vojenským pobědám (jo, jo.. ruská sekce, vím, no nápis je česky :-) ) Nic za něj nechtěl, tak jsem ho vzal... hodinky_blešák_MVS.jpgDobrej úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Asi před měsícem jsem v malém hodinářství našel toto. Podle majitele 100% Elton, limitka k nějaké speciální příležitosti pro manželský pár (vyrobeno snad 20-30 párů) na zakázku, já už dostal jen pánské. V případě zájmu můžu nafotit celý pár, na mého kolegu vyšly i dámské. Jsou jen o trochu menší, jinak identické. Je to masivní stříbrné pouzdro, nic foukaného, dutého, ale masivní stříbrný kousek. To jsem tam přeci nemohl nechat. Nebo máte jiný názor ? Toto mě zaujalo na začátku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A na ruce vypadají slušně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 To je fakt Elton? To bych vudec nehadal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Elton + Miyota? edit: překlep Upraveno 19. října 2013 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) . Upraveno 19. října 2013 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Několikrát jsem se o tom ujišťoval. Majitel obchodu tvrdil, že to domlouvali přímo v Eltonu. Jistá pochybnost byla i v použití quartzového strojku. Elton používal skoro vždy Rondu. Ptal jsem se na to, ale použití Miyoty Elton nevyloučil. Je to takový atyp, pouzdro dělali na zakázku v nějakém zlatnictví, zbytek dokompletoval Elton. Takový z toho mám závěr. Bohužel dokumentace (fakturace, objednávky..) jsou už v čudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 No ještě musím doplnit, že stav, který vidíte je už po práci hodináře. Vyjmutí strojku a vyčištění, vyčištění a vyleštění pouzdra, vyměnění nefunkční baterie. Na první pohled to byla hrůza, totálně vintážní vzhled. Jak taky mohly vypadat po možná deseti ? letech ve výloze nebo ve skladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se