Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Ono u takovýchhle zakázek si vzhled určuje klient, takže v tom je Elton nevinně.

Jestli to byla edice v rozsahu 20-30 párů jak píše Petr, viděl bych za designem Elton.

Aj bych si tipnul kde se inspirovali

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I v centru Prahy může člověk potkat nějaké ty traktory....tak jsem je navedl na správnou cestu, na cestu ke mně domů..... :)

stav po základním vyčištění.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

No- a tohle je přesně to na co se chci zeptat už dávno- tohle je s tou červenou datumovkou origo?

Hmm, ani jsem si toho nevšiml. Je to dotaz asi na někoho informovanějšího. Většinou u modré bývá černá datumovka, červená obvykle u červené varianty. Ale viděl jsem i červenou datumovku u běžných traktorů.

Takže otázka opravy, či to tam dávali někdy  jak jim to přišlo pod ruku dle zásob. A samozřejmě varianta domácího zbastlení. Ale tady to tak nevypadá.  

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník tolja

Hmm, ani jsem si toho nevšiml. Je to dotaz asi na někoho informovanějšího. Většinou u modré bývá černá datumovka, červená obvykle u červené varianty. Ale viděl jsem i červenou datumovku u běžných traktorů.

Takže otázka opravy, či to tam dávali někdy  jak jim to přišlo pod ruku dle zásob. A samozřejmě varianta domácího zbastlení. Ale tady to tak nevypadá.  

do traktorů s kalibrem 52, do všech variant se dávaly oba typy strojků, jak s černě, tak i s červeně popsaným datovým věnce

je to můj odhad, který jsem si dovolil učinit z množství hodinek, které mi prošly rukama

a tohle je můj úlovek

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...