Bond1962 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Pokud si vzpomínám, tak jsem tyhle "dvojčata" viděl ve Vítkovicích. Chvíli jsem o nich přemýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Ano, jsou to hodinky z Eltonu!Byly vyrobeny v omezené sérii na zakázku.Gratuluji ke skvělé koupi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Ano, jsou to hodinky z Eltonu!Byly vyrobeny v omezené sérii na zakázku.Gratuluji ke skvělé koupi!!! No vidíš já bych za sebe řekl MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 No vidíš já bych za sebe řekl MPM. Ono u takovýchhle zakázek si vzhled určuje klient, takže v tom je Elton nevinně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Mě se designově líbí, čekal bych v tom jiný strojek, ale i to je součást kouzla hodinek Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 (upraveno) Ono u takovýchhle zakázek si vzhled určuje klient, takže v tom je Elton nevinně. Jestli to byla edice v rozsahu 20-30 párů jak píše Petr, viděl bych za designem Elton.Aj bych si tipnul kde se inspirovali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Nahodou,moc se mi libej,jen vecna skoda,ze tam neni mechanika.Ovsem sehnat to takhle komplet,to je klika.Posledni dobou pokukuju po takovymhle tvaru hodinek,zadny takovy nemam a klidne bych neco podobnyho unosil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Inspiraci bych spíš viděl někde tady, ale kdo ví ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Inspiraci bych spíš viděl někde tady, ale kdo ví ? Longines.png Asi jo, tyhle hranatý pouzdra na výšku jsou si hodně podobný.Každopádně máš zajímavý a pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Dík moc. Jen mě se.e ten quartz, ale na druhou stranu mě těší to stříbro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 I v centru Prahy může člověk potkat nějaké ty traktory....tak jsem je navedl na správnou cestu, na cestu ke mně domů..... stav po základním vyčištění. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Na tom meshi vypadají fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Originál z Trenčína.....už na něm byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 I v centru Prahy může člověk potkat nějaké ty traktory....tak jsem je navedl na správnou cestu, na cestu ke mně domů..... stav po základním vyčištění.No- a tohle je přesně to na co se chci zeptat už dávno- tohle je s tou červenou datumovkou origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 No- a tohle je přesně to na co se chci zeptat už dávno- tohle je s tou červenou datumovkou origo?Hmm, ani jsem si toho nevšiml. Je to dotaz asi na někoho informovanějšího. Většinou u modré bývá černá datumovka, červená obvykle u červené varianty. Ale viděl jsem i červenou datumovku u běžných traktorů.Takže otázka opravy, či to tam dávali někdy jak jim to přišlo pod ruku dle zásob. A samozřejmě varianta domácího zbastlení. Ale tady to tak nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Hmm, ani jsem si toho nevšiml. Je to dotaz asi na někoho informovanějšího. Většinou u modré bývá černá datumovka, červená obvykle u červené varianty. Ale viděl jsem i červenou datumovku u běžných traktorů.Takže otázka opravy, či to tam dávali někdy jak jim to přišlo pod ruku dle zásob. A samozřejmě varianta domácího zbastlení. Ale tady to tak nevypadá. do traktorů s kalibrem 52, do všech variant se dávaly oba typy strojků, jak s černě, tak i s červeně popsaným datovým věnceje to můj odhad, který jsem si dovolil učinit z množství hodinek, které mi prošly rukamaa tohle je můj úlovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Zvláštní, jeden by řekl že to ladili do barvy ciferníku- ale asi je to jen požadavek modernějšího vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Systém v tom není, barvu datumky tam podle mě dávali podle toho, jak jim to přišlo pod ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Včera mi kamarádka donesla obálku s hodinkama . Mezi balastem QaQ byli i tyhle pěkný Primky. Větší jsou zlacené 20 mikrony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Není to úplně můj styl,ale nemohl jsem je tam nechat.... Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Onipep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se