odjinud Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 :lol2: Prosím o smazání a všem se omlouvám za plevelení.Hned na začátek jsem to vložil do špatného vlákna (překlepnul jsem se České- Německé ) Prosím bez urážek, každý se snad někdy spletl ne ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Proč mazat? Vždyť jsi nás všechny napřed napnul jako luky a potom hezky pobavil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Jo a stejně by ses s námi měl podělit o doličný předmět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Jo a stejně by ses s námi měl podělit o doličný předmět.Podepisuju... Tak nám to ukaž Foto Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Jo a stejně by ses s námi měl podělit o doličný předmět. Tipuju to minimalne na Langeho...nebo Ruhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 at sem da fotky, bud to s nami slehne, nebo se ............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Teď si připadám jako na honu... Nejspíše nás zvětřil a vyplašili jsme ho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Vážení členové,po dlouhé době jsem měl štěstí a narazil na kousek který stojí za pochlubení. Už jsem si říkal že na bleším trhu v Praze se nedá dobře nakoupit. Znáte to, každý prodejce už má své stálé kupce a většina hezkých kousků se ani nedostane na veřejnost. Ale štěstí se na mne usmálo. Nejde o žádné Orlíky za 100 tisíc a td. Vzácnost těchto hodinek je mnohem menší, ale když vezmu za kolik je prodejce pustil..... no nemám slov!!!!Už dva týdny je mám doma a kochám se z nich. Čekám až se můj hodinář zotaví z operace a dám jim zaslouženou očistu. Jen ten ciferník je dost opotřebovaný, ale nechám ho jak je.A proč se tu o tom všem bez fotek rozepisuji ????Je to jednoduché. Mám velikou chut se o ně podělit alespon tady, kde to někdo ocení (na rozdíl od mého okolí).Ale zároven budu dávat hodinky časem k prodeji. Já na takové kousky nejsem. Mě ke štěstí stačí Primky v TOP stavu (a za cenu těchto jich budu mít několik).Často je tu lidem vyčítáno že propagují hodinky. Proto se ptám, chcete hodinky vidět fotky ????Pro mě to žádná propagace není, protože tyto hodinky ji nepotřebují. Svou cenu si zaslouží i bez zveřejnění na Chronomagu.Ale respektuji nepsaná pravidla tohoto fora a budu se jich držet.Čekám na reakce Za foto se omlouvám, lépe to neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Každopádně krásné vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Děkuju Za smáznutí se zlobit nebudu, vím že to sem nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 ehh.. no a co? Kde je finta? Myslel jsem, že se z toho vyklube full gold, ale tohle.OK, GUB / Glasshute, tak pokud to bylo za 2-3 kila, proč ne, ale jinak --- kde je pointa, please? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 ehh.. no a co? Kde je finta? Myslel jsem, že se z toho vyklube full gold, ale tohle.OK, GUB / Glasshute, tak pokud to bylo za 2-3 kila, proč ne, ale jinak --- kde je pointa, please?Stačí se kouknout na stroj.Cal 66 - mimostředová vteřinovka je vzácný. Vyrobeno pouze 8tisíc kusůCal 66,1 s centrální vteřinovkou je už mnohem častější, ale i tak se jich udělalo jen asi 35tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Nahodou zaujimave vintazne DayDate hodinky...kal. GUB 66 sa tak casto nevidi a pokial boli za dobru cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 A navíc to umístění daydate do prostoru mimostředné vteřinovky vidím prvně a přijde mi dost zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Aha, toho day&date jsem si nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Je pravda, ze to najdolezitejsie na tych hodinkach si pri foteni zakryl minutovou rucickou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Stačí se kouknout na stroj.Cal 66 - mimostředová vteřinovka je vzácný. Vyrobeno pouze 8tisíc kusůCal 66,1 s centrální vteřinovkou je už mnohem častější, ale i tak se jich udělalo jen asi 35tisíc. http://www.glashuetteuhren.de/kaliberuebersichten-modelle/glashuetter-uhrenbetriebe/ http://www.glashuetteuhren.de/kaliberuebersichten-modelle/glashuetter-uhrenbetriebe/kaliber-66/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 To máte pravdu. Jak o tom vím, uplně jsem zapomněl že si toho ostatní nemusí všimnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Kal. 97 je min, kvantitativne vzato, jsou vzacnejsi.To ze jsou Orliky lepsi, hezci, maj vetsi koule..... je vec druha :-)No právě, právě- a na velIkosti ZÁLEŽÍ. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Mě by se líbily tyto Orlíky /viz.foto/ jen indexy by to chtělo ty starožluté a říkám si jestli Eta nebo inhaus /kal.94 ?/.U Ety oceňuju jednoduché přehazování datumu,ale zase pocitově by to měl být domácí kalibr.Taky by byly lepší bombírované ručky.Foto je Kamila. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se