warann Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Vzdyt ja si nestezuju, vlastne jo, ale jenom trosku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 Jednou mě napadlo, že se "letecké" (taktéž longines, lemania a eterna z MVS) budou vyskytovat logisky někde u letiště. A tak, jelikož bydlím kousek od Kbelského letiště, jsem vyrazil autem hledat nějakej bazar ve Kbelích a okolí. Projel jsem Kbely, Satalice, Vinoř, kus Letňan a Čakovic a nic, nenašel jsem ani žádnej bazar.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 dnes u známého zastavárníka jsem se podruhé mrkl na již jednou zanechané PS2 v solidním stavu za slušnou cenu..Vzal jsem je a pak se na ně podíval pořádně....Ať mně husa kopne jestli to není eltoňácká nerez...hezký večerM. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Podle me urcite ano:-)Tak to si slusne trefil,neveril bych,ze toto se da sehnat ve frcu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 dnes u známého zastavárníka jsem se podruhé mrkl na již jednou zanechané PS2 v solidním stavu za slušnou cenu..Vzal jsem je a pak se na ně podíval pořádně....Ať mně husa kopne jestli to není eltoňácká nerez...hezký večerM.To se někdo má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 akorát trochu poškrábané sklíčko a řemínek nemá poutka.....Poprvé jsem je zdálky omrkl a nechal je tam ležet cca 3 měsíce...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 akorát trochu poškrábané sklíčko a řemínek nemá poutka.....Poprvé jsem je zdálky omrkl a nechal je tam ležet cca 3 měsíce...:-) Sklicko a remen jsou to nejmensi...zrovna tohle nerez pouzdro shanim,sakra:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 dnes u známého zastavárníka jsem se podruhé mrkl na již jednou zanechané PS2 v solidním stavu za slušnou cenu..Vzal jsem je a pak se na ně podíval pořádně....Ať mně husa kopne jestli to není eltoňácká nerez...hezký večerM.Gratuluji k dobrému lovu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Ať mně husa kopne jestli to není eltoňácká nerez...M.Jo,jo ... je potřeba míň sedět u počítadla a víc chodit do frcu ...Gratulace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Poprvé jsem je zdálky omrkl a nechal je tam ležet cca 3 měsíce...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Gratuluju, krásnej úlovek.Pěkná renovace, vzhledem k mému štěstí na tohle asi sotva narazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Gratuluju, krásnej úlovek.Pěkná renovace, vzhledem k mému štěstí na tohle asi sotva narazim.Štěstí je nevyzpytatelné- neboj, to přijde. Vidíš, já zrovna za tyhle dal přednedávnem skoro sedmičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Díky za povzbuzení, ale u mě to funguje celej život jinak.Už jsem se smířil s tím, že ze mě pořádnej sběratel primek asi nebude,tak se sem alespoň chodim kochat, jak se lidem daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Pánové díky za komenty a přeju Vám podobné štěstí...Kdo ví,třeba v nějakém vetešnictví či zastavárně už na Vás čekají Orlíky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Pánové díky za komenty a přeju Vám podobné štěstí...Kdo ví,třeba v nějakém vetešnictví či zastavárně už na Vás čekají Orlíky.... No tak urcite,nejlip v komplet baleni,NOS a za dve kila:-))))))To driv najdu trikilovej diamant na poli,nez toto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyto PS 1. gener. mi prodal jeden pan hodinář. Jen mne mrzí jiná barva ručiček a jiná vteřinovky ... Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 g1.JPGTyto PS 1. gener. mi prodal jeden pan hodinář. Jen mne mrzí jiná barva ručiček a jiná vteřinovky ... Zkus prelestit sklicko a uvidis,jak prokouknou.Co pouzdro,v jakym je stavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 NOS to není, ale žádná velká hrůza. Vyfotím ho za denního světla. Jen poprosím o radu, čím mám přešmrdlat to sklíčko. Já vím, bylo to tu už 100x řečeno, ale zapomněl jsem... Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Třeba taková "kostka" na leštění nehtů - dostupná i ve vaší drogerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Třeba taková "kostka" na leštění nehtů - dostupná i ve vaší drogerii. Na tu tvoji kostku uz se chystam,furt to smrdlam nejakou pastou,tak jsem z zvedavej,jak to s ni pujde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se