pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Ahoj všem.Nedělá někdo z vás (nebo váš známý) ve velké cestovce? Kamarádka by potřebovala napsat seminární práci, ale k tomu by bylo potřeba "pokecnout" s někým ... třeba z Čedoku nebo od Fishera Jinak kamarádka je moc hezká, takže určtě by její návštěva rozjasnila den .Kdyžtak prosím do sz.
boo-beek Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 (upraveno) Jinak kamarádka je moc hezká, takže určtě by její návštěva rozjasnila den . ... V cestOvce nedelam, ale navstevu beru (sorry za ot, ale na tohle se tezko nereaguje ) Upraveno 3. dubna 2011 uživatelem boo-beek
pete Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 ... V cestOvce nedelam, ale navstevu beru (sorry za ot, ale na tohle se tezko nereaguje ) Tak tohle jsem tak nějak čekal. Sice jsem si myslel, že to příjde od jiných vtipálků, ale ani ty jsi nezklamal Takže ještě jednou. Někdo kdo dělá ve velké cestovce. Né kdo by si chtěl dát kafe atd. s hezkou slečnou...
pete Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Tohle je také aktuální...jsem teď tak nějak hodnej na holky...
simon_magus Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 kdyby stacila firma, ktera prodava skoro vsechny cestovky (ve 3 zemich), tak neco muzem vymyslet
pete Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 kdyby stacila firma, ktera prodava skoro vsechny cestovky (ve 3 zemich), tak neco muzem vymyslet SZ
pete Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 kdyby stacila firma, ktera prodava skoro vsechny cestovky (ve 3 zemich), tak neco muzem vymyslet Psal jsem ti soukromou zprávu...pošli kontakt na sebe...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se