Návštěvník vwtyp11 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Pánové jak jste na to se spokojeností s Colibri cutterem? Vím, ze jste objednávali z pealu v poslední době. Ja zvyklý na Xikar a jeho hladký a perfektní cut, jsem z Colibri trochu rozpacitý Upraveno 18. května 2016 uživatelem vwtyp11
huhu4d Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Tak nakoniec som dal montechtisto no 5 myslim. Lezal mi tu doma par tyzdnov tak kym dostanem zasielku od Boba na vyplnenie casu Bol som s nim spokojny, pekne horel, nebola nutna korekcia. Chur pre mna zo zaciatku trochu korenista ale potom krasne hladka, tmava cokolada a zemite tony. Popijal som k tomu kavu a bolo to fajn kombo. Nepamatam si kolko stal, alr kludne by som ho dal znovu.
Návštěvník Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Pánové jak jste na to se spokojeností s Colibri cutterem? Vím, ze jste objednávali z pealu v poslední době. Ja zvyklý na Xikar a jeho hladký a perfektní cut, jsem z Colibri trochu rozpacitý dost zalezi na jaky kusok narazis .. moj prvy COLIBRI som musel cely rozobrat a podkladat plastom aby noze boli blizsie k sebe, ale aj tak ten system neje OK , pretoze on zostrihava tak hlupo na jednom konci je to ten taky obldznikovy model, ale ked sa naucis jak spravne ho krikladat k doutniku tak je OK ten model ale co bol teraz vo vypredaji a mne sa ho podarilo kupit za cenu nieco malo cez 200kc je bez diskusii (mam s oranzovymi cepelami )... super ostre konce , vsetko funguje jak ma a nie je tam ziadna medzierka takze to reze jak noznice ... takze s tymto kuskom 100 percentna spokojenost
eskimak Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Pánové jak jste na to se spokojeností s Colibri cutterem? Vím, ze jste objednávali z pealu v poslední době. Ja zvyklý na Xikar a jeho hladký a perfektní cut, jsem z Colibri trochu rozpacitýJa som nie tak davno objednaval z ebayu a musel som ho doma rozobrat a velmi zdlhavo brusit na kamenoch. Sice strihal slusne uz novy ale nebolo to dokonale co ma strasne stvalo. No aktualne je to najlepsi cutter co som mal. A este ten slim kovovy co ma Bob v ponuke funguje vzhladom na cenu neuveritelne dobre.
Bob Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Jo Quorum se da kourit, kdysi jsem na nich zacinal, je ale pravda ze jsem uz dlouho nemel :-)
eskimak Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 OrientTo som si vsimol Nejak konkretnejsie? Vyzeraju spicovo.Btw, Quorum je longfiller?
bohus76 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Ty černé s římskými čísly http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80348-orient-bambino-informace-modely-zku%C5%A1enosti/
Josef01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Tak první Perdomo, které mě vyloženě zklamal - Perdomo 20th Anniversary Maduro. Nevím co se stalo, v 1/4 najednou začal podivně kouřit a hořet jenom uvnitř, doutník přestal mít tah a začal hořet pouze uvnitř a nakonec celý změkl a byl celý horký. Druhý doutník dopadl úplně stejně. Asi špatná várka, nevím.
AKUC Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Akuc: co je to za model hodiniek?Orient Bambino II (ER2400DB) ano Quorum Longfiller Upraveno 18. května 2016 uživatelem AKUC
eskimak Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 (upraveno) Bohus, Akuc: vdakaJosef01: zla vlhkost? Upraveno 18. května 2016 uživatelem eskimak
Josef01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Já ti nevím, přišel mi OK, byl dnes vytažený z kvalitního humidoru, fakt těžko říci. To hoření by napovídalo vysoké vlhkosti, zeptám se u prodejce, zda nemají nějakou další reklamaci.
Josef01 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Źe by Cigar Point měl stovku doutníků v humidoru převlhčené, tomu se mi nějak nechce věřit, ale možné je všechno.
gerhard Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Taketo nieco som dostal. Co mozem ocakavat? Ma niekto skusenost? S cim to pasuje ? Vinko alebo whisky?
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Mexico dobrý, taková 20ti minutovka.
Návštěvník Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Santa Clara.... u mna jednoznacne strata casu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se