Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník vwtyp11
Odesláno (upraveno)

Pánové jak jste na to se spokojeností s Colibri cutterem? Vím, ze jste objednávali z pealu v poslední době.

Ja zvyklý na Xikar a jeho hladký a perfektní cut, jsem z Colibri trochu rozpacitý

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno

Tak nakoniec som dal montechtisto no 5 myslim. Lezal mi tu doma par tyzdnov tak kym dostanem zasielku od Boba na vyplnenie casu :)

Bol som s nim spokojny, pekne horel, nebola nutna korekcia. Chur pre mna zo zaciatku trochu korenista ale potom krasne hladka, tmava cokolada a zemite tony. Popijal som k tomu kavu a bolo to fajn kombo. Nepamatam si kolko stal, alr kludne by som ho dal znovu.

5c807cd48e575a470a10abafe18d86b4.jpg

Odesláno

Pánové jak jste na to se spokojeností s Colibri cutterem? Vím, ze jste objednávali z pealu v poslední době.

Ja zvyklý na Xikar a jeho hladký a perfektní cut, jsem z Colibri trochu rozpacitý

dost zalezi na jaky kusok narazis .. moj prvy COLIBRI som musel  cely rozobrat a podkladat plastom  aby noze boli blizsie k sebe, ale aj tak ten system neje OK , pretoze  on zostrihava tak hlupo na jednom konci   je to ten taky obldznikovy model,    ale ked sa naucis jak spravne  ho krikladat k doutniku tak je OK

ten model ale co bol teraz vo vypredaji a mne sa ho podarilo kupit za cenu nieco malo cez 200kc   je bez diskusii  (mam s oranzovymi cepelami )... super ostre konce , vsetko funguje jak ma a nie je tam ziadna medzierka takze to reze jak noznice ...    takze  s tymto kuskom 100 percentna spokojenost

Odesláno

Ja som nie tak davno objednaval z ebayu a musel som ho doma rozobrat a velmi zdlhavo brusit na kamenoch. Sice strihal slusne uz novy ale nebolo to dokonale co ma strasne stvalo. No aktualne je to najlepsi cutter co som mal. A este ten slim kovovy co ma Bob v ponuke funguje vzhladom na cenu neuveritelne dobre.
Odesláno

Tak první Perdomo, které mě vyloženě zklamal - Perdomo 20th Anniversary Maduro. Nevím co se stalo, v 1/4 najednou začal podivně kouřit a hořet jenom uvnitř, doutník přestal mít tah a začal hořet pouze uvnitř a nakonec celý změkl a byl celý horký. Druhý doutník dopadl úplně stejně. Asi špatná várka, nevím.

cs-p2m.jpg

Odesláno (upraveno)

Akuc: co je to za model hodiniek?

Orient Bambino II (ER2400DB)

ano Quorum Longfiller

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno

Já ti nevím, přišel mi OK, byl dnes vytažený z kvalitního humidoru, fakt těžko říci. To hoření by napovídalo vysoké vlhkosti, zeptám se u prodejce, zda nemají nějakou další reklamaci.

Odesláno

Źe by Cigar Point měl stovku doutníků v humidoru převlhčené, tomu se mi nějak nechce věřit, ale možné je všechno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...