Přejít na obsah

Cigars / doutníky


Pepso

Doporučené příspěvky

Co se tyce oziveni souhlas s tim co napsal eskimak, pomalu, jednotlive pevne zabalit. Jestli to ma cenu nevim, cena bude tak okolo 50 Kc/ks ... pripadne zkus jeste nejakej zapalit a uvidis jak moc je suchej, ale rovnou ti rikam ze zadnej slagr to nebude ani cerstvy z tovarny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojto, kdybych tam byl já, tak bych vzal to samé co Varjag. Tedy MC Open Eagle a Partagas E - možná bych přihodil něco od H.Upmann. To mi přijde u kuby jako nejlepší poměr cena / výkon. Navíc ta řada Open by měla být odlehčená, takže pokud nekouříš často, tak jsou pro tebe ideální. Spíš přemýšlej nad nákupem humidoru. Když ti rodiče koupí 2 krabky po 10, tak ti uschnou - jestli kouříš 4 doutníky za rok. Alternativně bych je dal do mrazáku.

humidor už jsem v mezičase pořídil a jdu do těch montecristo, docela mi chutnali....

edit: dovést se může 50 ks doutníků

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, doteraz som si dal cigaru raz za cas, aj to v podniku, kde ich ponukali, mozno aj spravne, skladovane. Vzdy som si nechal poradit a dal som si nieco rychle, jemne. Netusim, co to bolo, ale nastal cas sa posunut dalej. Som hlava horuca a preto som po precitani par stran tejto odnoze fora zacal objednavat. Samozrejme to skoncilo objednavkou u Boba. Zatial len cigarillos. Netrufal som si vobec vybrat nieco vacsie. A aj ked som to uz docital do konca (500 stran

post-12863-0-03173300-1549225178_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stran ) stale si netrufam sam objednat. Preto chcem touto cestou poprosit Boba o namiesanie nejakeho "sampleru" cigar v dospelackej velkosti. Aj ked mam vyse 100kg, na tie vase mega kalibre si netrufam. Pre doplnenie, velmi sa toho nebojim, ale chcel by som ist cestou postupnej sily, nech sa to naucim poriadne vychutnat. Inac fajcim 30-40 cervenych denne, a fajcil by som aj v spanku, takze zas az taka padavka nie som. A ked sa do niecoho pustim, nepoznam mieru. Takze uz mam 25ks humidor objednany. Viem, ze bude maly, ale je len na zaciatok a bude v buducnosti sluzit asi na karantenu. Keby ste sa chceli niekto zbavit vacsieho, idealne suflikoveho, sem s nim. Alebo nejaky odkaz na nieco nove (moze byt aj zahranicie, ebay...)? Cena zatial nemusi byt luxusna (150 eur max?), este musia ostat peniaze na naplnenie.

Snad som vas nezabil tymto romanom. A kedze som sa tu docital, ze castym nahradnikom za cigary byva Toscanello, idealne Grappa, tak som sa do toho pustil zodpovedne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...