Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Kluci, hodlám vzít sobě a kamarádovi na jeho oslavu narozenin nějaký slušný doutník..chci už konečně něco odpálit, protože už déle čtu toto vlákno a slintám...jsem ale nekuřák, tak bych chtěl poradit nějaký kousky, co jsou pro greenhorny (nic extra silného a abych neměl další den v puse nějakou hnusnou pachuť) .... zároveň se spoléhám, že koupím u nás v pardubickém DonPealo, kde mají doutníky uskladněny v uzavřené místnosti, tudíž snad již nějakou chvilku správně zavlhčené...dáte prosím nějaké typy z jejich stránek? http://obchod.donpealo.cz/Doutniky-vlhke

cenově bych to viděl tak 200-300 Kč za kus :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, hodlám vzít sobě a kamarádovi na jeho oslavu narozenin nějaký slušný doutník..chci už konečně něco odpálit, protože už déle čtu toto vlákno a slintám...jsem ale nekuřák, tak bych chtěl poradit nějaký kousky, co jsou pro greenhorny (nic extra silného a abych neměl další den v puse nějakou hnusnou pachuť) .... zároveň se spoléhám, že koupím u nás v pardubickém DonPealo, kde mají doutníky uskladněny v uzavřené místnosti, tudíž snad již nějakou chvilku správně zavlhčené...dáte prosím nějaké typy z jejich stránek? http://obchod.donpealo.cz/Doutniky-vlhke

cenově bych to viděl tak 200-300 Kč za kus :)

koukal jsem se a mají tam po kusech v té ceně třeba 

http://obchod.donpealo.cz/eshop/Doutniky-Oliva-Serie-O-Robusto-1615

http://obchod.donpealo.cz/eshop/Doutniky-Oliva-Serie-O-Toro-Tubos-1616

Odkaz ke komentáři

nevim jake mas moznosti a cas, pokud mas moznost zajet do Makra tak bych koupil Hoyo de Monterrey No.2 za 168 Kc/ks asi bezkonkurencni cena, jsou baleny po 3 a jsou super. S Olivama O nemam zkusenost, nicmene serie V je fakt dobra, z jejich dalsi nabidky Don Diego robusto z Dominiky je pro zacatecnika super (vid Zrno?)

A nebo rovnou kup vetsi obednavku pres excalibur nebo www.doutniky-obchod.cz

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

nevim jake mas moznosti a cas, pokud mas moznost zajet do Makra tak bych koupil Hoyo de Monterrey No.2 za 168 Kc/ks asi bezkonkurencni cena, jsou baleny po 3 a jsou super. S Olivama O nemam zkusenost, nicmene serie V je fakt dobra, z jejich dalsi nabidky Don Diego robusto z Dominiky je pro zacatecnika super (vid Zrno?)

A nebo rovnou kup vetsi obednavku pres excalibur nebo www.doutniky-obchod.cz

Super, díky moc..zajedu tentokrát do makra...větší objednávka nemá smysl..je na tom s kouřením jako já :))

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to nevydržel a udělal si svojí malou premiéru...šel jsem s partnerkou na kávu a koupil Don Diego velikosti Torpedo a musím se přiznat, že po cca 2/3 jsem měl docela dost, jak nejsem zvyklí kouřit :)) .... zápalkami se mi blbě zapaloval, takže nehořel rovnoměrně, ale rychle jsem přišel na to, jak jej natočit, aby se dorovnal :) ... nebyl ani na mě nijak přehnaně silný, že by se mi kroutila ústa, takže pohoda :) .... příště zkusím raději velikost robusto nebo jsem viděl snad ještě menší od Cohiba, ale ty jsou pro mě asi zbytečné...

Odkaz ke komentáři

Já měl za poslední týden nějaké ty Don Pepiny, Le Bijou 1922, 2 různé kousky od Aleca Bradleyho a absolutně nic mě neoslovilo, stav humidoru se začíná velmi rychle posouvat ve prospěch Kuby. Jediná nekuba, ze které jsem odvařený je tedy zatím Flor de las Antillas, jak jsem již zmiňoval na minulých stranách. Naopak jediná Kuba, která mi nechutnala, tak bylo Quintero Londres Extra, ale ono co taky chtít za pět pětek.

Toto mi například vyhovovalo velmi... :)

Odkaz ke komentáři

Ja mam ted v humidoru cca 80 procent Kubu, chutna mi nejvic, ale mam obcas obdobi zmeny a tim prave ted prochazim a mam ruzny chute, ale je pravda ze z mimokubanske produkce z tech, ktery jsou doporucovany a maj dobry recenze je tak 5 z 10 ze mi fakt chutnaji, 3 prumer a 2 na vyhozeni :-) Pricemz z Kuby je to ze z tech doporucovanejch je skvelych 10 z 10 a z tech obycejnejch nahodne zvolenejch jich je 8 z 10 super a 2 prumer, ale ze by mi kubanskej doutnik vylozene nechutnal se mi stalo jen jednou za cca 10 let co kourim a to byl nejakej Sancho Panza x let zpet ...

Ale co jsem zjistil je ze u nekubanske produkce je nutne si priplatit, protoze ty levnejsi stoji za prd vicemene vsechny

Odkaz ke komentáři

já si včera koupil na takové nedlouhé pokouření s kamarádem H.Upmann Coronas Junior. První trochu zklamání bylo, že byl doutník možná už lehce zkažený, protože jsem na pár částech našel nepatrné chmíří...stejně jsme to zkusili, doutník teda nechtěl moc hořet a muselo se celkem tahat a to jsem ho i podruhé ostřihl...nakonec jsme nedokouřili :-/

Odkaz ke komentáři

já si včera koupil na takové nedlouhé pokouření s kamarádem H.Upmann Coronas Junior. První trochu zklamání bylo, že byl doutník možná už lehce zkažený, protože jsem na pár částech našel nepatrné chmíří...stejně jsme to zkusili, doutník teda nechtěl moc hořet a muselo se celkem tahat a to jsem ho i podruhé ostřihl...nakonec jsme nedokouřili :-/

No on taky nema nic moc hodnoceni http://www.cigars-review.org/cigars/H-Upmann.htm

Bile chmiri, tezko rict, pokud byly necim neprijemnym (ztuchlinou) citit tak bych je vratil, specielne Don Peal a Valmont se musi hlidat, ty prodavacky tomu vubec nerozumi a obcas maji doutniky v priserny kvalite, vim ze tohle budes slyset nerad, ale nej cesta je koupit humidor, spravne ho zavlhcit, pak objednavat doutniky z overenych zdroju a pred kourenim je vzdy nechat minimalne 2 tydny odpocinout doma v humidoru, jen tak budes mit zarucenou dobrou kvalitu, system z trafiky do huby se da taky praktikovat, ale miva nevyvazene vysledky ...

Odkaz ke komentáři

ja na ne nechci kydat spinu, ale Valmont na Smichove me zklamal nekolikrat, bud suchy, nebo ztuchly prevlhceny, ceny nic moc, Peal ve vrsovicich v edenu jednou Don DIego s broukem, jeste ze jsem ho nechal v igelitu, jednou plisen, zachycena v zacatku, kaslu na ne :-)

Ted mam z eshopu dobry zkusenosti s - Excalibur, doutniky-obchod, etrafika a posledni objednavka z rauchr.de byla v pohode, nektery kubansky doutniky beru primo osobne z tabak investu, HdM a Partagas sem tam v Makru, jelikoz toho beru vetsinou vic tak nemam problem s postovnym, navic je nas tu uz celkem slusna skupina lidi tak se ta krabice vzdycky rozdeli, musim rict ze od ty doby co jsem najel na tento system (+ po nakupu dodrzet nejaky ten den v humidoru na stabilizaci) nemam problem s kvalitou a jsem spokojen, jedina nevyhoda je ze musis mit doma vetsi kapacitu, ale zase pocit kdyz nekam jdes moci si vybrat dle akce a nalady z vice druhu doutniku v super stavu je k nezaplaceni

Odkaz ke komentáři

No on taky nema nic moc hodnoceni http://www.cigars-review.org/cigars/H-Upmann.htm

Bile chmiri, tezko rict, pokud byly necim neprijemnym (ztuchlinou) citit tak bych je vratil, specielne Don Peal a Valmont se musi hlidat, ty prodavacky tomu vubec nerozumi a obcas maji doutniky v priserny kvalite, vim ze tohle budes slyset nerad, ale nej cesta je koupit humidor, spravne ho zavlhcit, pak objednavat doutniky z overenych zdroju a pred kourenim je vzdy nechat minimalne 2 tydny odpocinout doma v humidoru, jen tak budes mit zarucenou dobrou kvalitu, system z trafiky do huby se da taky praktikovat, ale miva nevyvazene vysledky ...

No byl to takový zvláštní pach...kamarád to specifikoval jako krmivo pro akvarijní ryby :D ... já si na to už dám pořádný pozor...spálil jsem se, že jsem neudělal rovnou kontrolu..otevřel jsem to až potom, když jsem byl pryč....humidor bych pořídil určitě, ale chci si dát ještě pár kousků, abych zjistil, jak často se k doutníku dostanu a jak moc je chuť...nezdá se mi to tak potřebné, když si dám jeden doutník za 2 týdny či měsíc :) ....teď jsem dal teda 2 za 3 dny :D 

každopádně ten malej H.Upmann byl opravdu nedostatečně veliký..člověk snad nestihne ani pořádně vstřebat chuť, pokud nějaký malý hospodský, tak asi spíš nějaký suchý...takové ty vanilkové či třešňové viržínka .... no příště se chystám teda na RyJ, uvidíme, zda na mě nechá lepší dojem než, když jsem jej kouřil opilí s kamarádem v baru..to si člověk neužil a měl jen druhý den v puse pachuť...zjistil jsem, že je pro mě důležité ten doutník postupně trochu zapíjet kávou například...nejsem ještě tak zvyklí na tu pozdější pachuť :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...