Tikal Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 No vidíte, však dostanete rozum.... a věřte mi,že ta síla je dána velikostí doutníku a ne složením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 V pondeli budeme s Tikalem objednavat na etrafice, jestli se chcete pridat. Radek si bere nejake dymkove tabaky, ja box Londres Extra a krabicku Petit Robusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Budete mit nejakou lepsi cenu nad klubovou slevu 10 pct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) Ne, jen dokonalý servis Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 V 28. 10. 2013 v 21:15, Bob123 napsal: Kdyby nekoho zajimaly ceny doutniku na Kube tak tady je vycuc ...http://yulcigars.blogspot.ca/?m=1To odpovídá, mám osobní zkušenost (viz fotky o několik stránek dříve) a ceny jsou plus mínus několik dolarů stejné. myslím ceny da krabici. Problém byl, že v obchodě byl kamarád třikrát (ofiko Habanos) a pokaždé mu řekli trochu jinou cenu. Za Partagas E2 nejdřív chtěli 200, pak 207 a další den 215. Mají to zmáklý, jak bílý balíky natáhnout:-) Problém je, na rozdíl od Arabů a podobných vykuků, že prodat nemusí, takže nechceš? OK, schovám krabici a "další prosím" . Nerozhodí je prý nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Společná objednávka na e-trafice, já nespěchám,ale vidím to tak,že dávám termín uzávěrky 6.11.2013 ve 12.00 a pak to pošlu,ať se to zbytečně nenatahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Tak jsem zpopelnil Do Diego Robusto (asi maduro), který jsem kdysi dostal od Tikala na jednom z prvních srazů DSPBCh (ještě jednou díky Radku). Jelikož nejsem žádný milovník doutníků z Dominiky, přistupoval jsem k doutníku lehce předpojatě a nic jsem od něj nečekal. O to více jsem byl mile překvapen. Po všech stránkách dobrý doutník (vůně, chuť, konstrukce i produkce dýmu). Nemůžu proti němu říci křivé slovo. S ohledem na předpokládanou cenu (kterou neznám, ale ceny Don Diega obecně jsou rozumné) velmi doporučuji zejména těm, co preferují lehčí doutníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Jj muzu potvrdit, dobry robusto, pro nas zkusenejsi je to ale uz slaboucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 při debordelizaci sem našel tendle krásnej popelník z alpaky, asi začnu zase 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) tak pánove shrnu postup mražení, který jsem otestoval a ještě jednou Vám timto děkuji za rady a tipy...Zakoupil jsem sobě Vám již známe doutníčky ElCredito, a jelikož muj humidor je opravdu fuul a menší "karanténí" humidor obsahuje z důvodu přeplnění hlavního několik cohib a partagasu tak byl strach na místě.rozhodl jsem se pro postup -1. potravinová folie -2. lednice 1,5dne -3. mrazák u souseda řezníka s konstantníma -18stC celých 5dnů -4. ledbice 24hod.výsledek doutníky nepopraskané a pocitově ok :-)tak dík za tipy a pomoc a radypřeji dobrej a dlouhej kouř :-) Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Potřebuju poradit. Chci tátovi koupit k Vánocům menší humidor a do něj pár (řekněme +/- 10) doutníků. Jak víte vůbec se neorinetuju, tak hledám radu tady. 1) kde koupit humidor, na co si dát pozor, ideálně co vybrat? - představuju si něco tak na 10-20 ks. Cenově kolem 3tis, je to reálný? 2) Jakých 10 kusů různých kousků vzít? Ideálně nějaký mix spíš menších doutníků. Táta je silný kuřák cigaret, svátečně si dá suchý doutníček. Viděl bych to tak na 2tis za doutníky. Celková investice je 5 000,- může se přelévat mezi bodem 1 a 2 a když to bude míň, zlobit se nebudu . Díky za každou radu, klidně do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Za 3000 koupíš fajn humidor i na 100 doutníků. Nejdřív bych si zkusil nějak taktně ověřit, jestli by to tátu vůbec bavilo, protože je třeba trochu té péče o humidor a to se každému nechce. Taky jsem to měl v plánu pro svého tátu pod stromek, ale mezi řečí vyplynulo, že by na to stejně zapomínal, doutníky by mu uschly a že by byl raději, ať mu jednou za čas nějaký dovezu na okoštování a uděláme si pohodové odpoledne u dobré kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 To už sem otestoval Táta je hračička a myslím že tohle ho bude bavit. Humidor chci opravdu malý aby nezabíral místo, pro tátu to bude příležitostná pohodovka na chlaupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) V 5. 11. 2013 v 20:41, prischera napsal: Potřebuju poradit. Chci tátovi koupit k Vánocům menší humidor a do něj pár (řekněme +/- 10) doutníků. Jak víte vůbec se neorinetuju, tak hledám radu tady. 1) kde koupit humidor, na co si dát pozor, ideálně co vybrat? - představuju si něco tak na 10-20 ks. Cenově kolem 3tis, je to reálný? 2) Jakých 10 kusů různých kousků vzít? Ideálně nějaký mix spíš menších doutníků. Táta je silný kuřák cigaret, svátečně si dá suchý doutníček. Viděl bych to tak na 2tis za doutníky. Celková investice je 5 000,- může se přelévat mezi bodem 1 a 2 a když to bude míň, zlobit se nebudu . Díky za každou radu, klidně do SZ.Kup minimalne na 50 doutniku, ver ze 20 je fakt malo neco tatka koupi, neco dostane a ma plno, jestli mas 5 tisic kup nejakej adorini a k tomu mu udelej prurez kubanskou tvorbou a mas to Montechristo- No.2, Edmundo, Open MasterHoyo de Monterrey -Petit robusto, Epicure No.2Partagas - D No.4, P No.2, Mille Fleurs, 8-9-8H. Upmann - Royal Robusto, Half coronaRamon Allones - Specially selectedTrinidad - nevim zatim jsem nemelPor Larranga - nevim zatim jsem nemelCohiba - Robusto, Siglo No1 nebo 2 Plus muzes dodat neco z nekuby a mas to :-) Urcite pohlidej at tam ma krystalovej zvlhcovac a kup mu k tomu kapalinu do humidoru od Xikaru a ma to bez starosti Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Stejně bude malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Ahoj Kubo, já jsem kupoval tento humidor Adorini z tohoto webu: http://www.humidordiscount.de/Humidore_Adorini/Triest__Deluxe.html V kanceláři mám tyto 2 záložní: http://www.etrafika.cz/detail/7505/humidory/doutnikovy_humidor_cervenohnedy_maly (jako člen klubu mám na zboží slevu 5% a na doutníky 10%, kdybys chtěl využít). Ten Adorini je o dost lepší. Lépe drží vlhkost i lépe vypadá - ale i ty levné čínské z Etrafiky jsou použitelné. Určitě kup kristaly od Xikaru a plnící roztok Xikar , jak psal Bob. Např. tyto: http://www.etrafika.cz/detail/7022/doplnky_pro_humidor/zvlhcovac_xikar_crystal_clear_2oz_humidifier_jar Do těch čínských humidorů používám 2 tyto + ten jeden, co dodávají s humidorem (fakt moc netěsní, tak proto je potřeba více zvlhčovačů). Plním to tekutinou Xikar z Etrafiky. Do Adorini používám jejich humifider, který plním destilkou s kolidním stříbrem (jedna lahvička byla součástí balení humidoru a další jsem koupil v lékárně), ale musím každou chvíli kontrolovat vlhkost, jinak jak je ten humidor Adorini naopak tak těsný, že by šla vlhkost strašně nahoru (krystaly s roztokem udržují konstantní vlhkost, kdežto voda jede furt nahoru). Pokud je vlhkost moc vysoká, tak humifider vyndám, respektive když vlhkost klesne někam k 70%, tak ho tam na jeden den dám a pak je 14 dní venku. Dělám to tak z toho důvodu, že originál Adorini humifider se musí plnit destilkou, ale má výhodu, že jde připevnit na víko, takže šetří místo (voda z něj opravdu nekape Radku). Já osobně bych šel do Adorini, ale pokud nepotřebuješ tolik místa, tak bych nahradil originál zvlhčovat xikařím (jeden musí pro Adorini bohatě stačit). Jinak výhodu přehlednosti má určitě šuplíkový humidor. Má ho můj šéf, ale připadá mi, že pořád laboruje z vlhkostí. Tak nevím. Já mám přehrabávací krabice a jsem s nimi spokojený. Doutníky ti už doporučil Bob. To je vyčerpávající. K tomu není co dodat. Z Nikaragujských bych doporučil např. zde mnohokrát zmíněné Oliva V nebo Flor de las Antilas a obecně My Father produkci. Pěkně vypadají a pro začátečníky jsou zejména ty FdlA a obecně MF možná ještě lepší, než doutníky z Kuby. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Tak co kluci, komu se pozdržela zásilka ?http://www.novinky.cz/krimi/318326-postu-evakuovali-kvuli-podezrelemu-balicku-pyrotechnik-nasel-parfem-a-doutniky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Koukal že mají na Doutníky-obchod nově v akci My Father Robusto Sampler a taky My Father Le Bijou Churchill. Asi si je objednám. Tak kdbyste se někdo chtěl přidat k objednávce, tak dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 V 6. 11. 2013 v 9:10, ggrand napsal: Tak co kluci, komu se pozdržela zásilka ?http://www.novinky.cz/krimi/318326-postu-evakuovali-kvuli-podezrelemu-balicku-pyrotechnik-nasel-parfem-a-doutniky.html Asi nějaké Belicoso Oliva V - to je totiž slušná nálož :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Fakt v tom nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se