Bob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 To bude asi muj snupak :-) na podzimni prosmrkane dny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Gasi jak ti chutna doublewood?Cece super piti ! Dik za tip, sedi mne to moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Vzhledem k tomu, že mi Prischera umožnil sdílet s ním objednávku na doutníky-obchod.cz, tak jsem si včera včera mohl s velkou radostí otevřít krabičku My Father Robusto Sampler. Měl jsem docela štěstí, neboť vzápětí dost citelně podražili. Vizuální zpracování je jako vždy u MF zcela perfektní. Radost pohledět. No posuďte sami. K umocnění mé radosti mi včera Bob v Makru koupil krabičku Paratagas D Serie No. 4 a krabičku Hoyo de Monterey Epicure No. 2. Tam se ale pravé bohatství skrývá uvnitř. Takže místo fotky krabiček přidám časem nějakou minirecenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Peknej Sampler, bohuzel mam s radou Don Pepin spatnou zkusenost a proto jsem do toho nesel, schvalne kdybys mel nekdy naladu dat dva za sebou, tak dej jeden ze sampleru a kubanskej, by me zajimalo primy srovnani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 ... jeden ze sampleru a kubanskej, by me zajimalo primy srovnani :-) Co te na tom muze zajimat, Don Pepin bude stat za h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 No prave :-) ale bez primyho srovnani to tak nevynikne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Měl jsem tu čest se dvěmi kousky ze sampleru a nebylo to úplně marné,ale děkuji,už nemusím. Nicméně znáte mou rozmazlenou hubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Jo a SRY je to ten Bobův šňupec od tradičního Britského výrobce Wilsons Of Sharrow Est.1737 fakt kvalitka, co dokáže zbavit rýmy lépe než moderní léky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Tak na pikosrazu v neděli v Záběhlicích s Bobem a Prischerou padlo Hoyo de Monterey Epicure No. 2. Recenzi sem dával Bob. Tak už jen dodám, že doutník je opravdu dobrý a v cenové hladině 160 Kč patří určitě na špičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Trinidad Coloniales :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 nejdříve jsem měl nakročeno do vlákna"co mě naštvalo" a teď spíše do opačného "co mne potěšilo"no větral jsem humidor, který jsem přestěhoval do nejchladnější místnosti v domě, protože všude jinde se topí, a jak tak větrám a očuchávám...spadla mi na zem Cohiba Esplendido, kterou jsem si koupil/bednu/ před 3 roky na Curyšském letišti a páč máme dlaždice a já jsem celkem vysoký, tak padala z nějakých 185cm(to je úroveň mého frňáku) a praskl krycí list...No co budu vyprávět, dnes jsem ji odpoledne ztrestal ohněm...a stálo to za to :-) super doutník, silný a po 3letech skoro archivní kousek, škody těch cen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) Trinidad Coloniales :-) image.jpgKu..a ty Armidy...A8 v mosazi? To je paráda Bobe!! Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Dik :-) jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Bobe, ta luneta je výměná? Jsou k tomu dvě? Jsem vážně nalomenej jsou skvělý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Jo jedna s AL insertem a jedna celomosazna ktera nazivo vypada lip nez na fotce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Jasný, dík. Ta celomosazná vypadá podle mě líp. No, zkusím se z toho vyspat a uvidím:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Dnes malej Party, prekvapive dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 V Don Pealo v Pardubicích bude 22.11. 10% sleva na vlhčený doutníky ... Taky asi něco pokoupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 vysledek dopoledniho kouroveho dychanku v praci. 100 % hand made znackovy popelnik pro mimoradne prilezitosti :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Slušnej hraboš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se