Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že mi Prischera umožnil sdílet s ním objednávku na doutníky-obchod.cz, tak jsem si včera včera mohl s velkou radostí otevřít krabičku My Father Robusto Sampler.

Měl jsem docela štěstí, neboť vzápětí dost citelně podražili. Vizuální zpracování je jako vždy u MF zcela perfektní. Radost pohledět. No posuďte sami.

K umocnění mé radosti mi včera Bob v Makru koupil krabičku Paratagas D Serie No. 4 a krabičku Hoyo de Monterey Epicure No. 2. Tam se ale pravé bohatství skrývá uvnitř. Takže místo fotky krabiček přidám časem nějakou minirecenzi.

post-23927-0-58562500-1384087462_thumb.jpg

post-23927-0-98328000-1384087473_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejdříve jsem měl nakročeno do vlákna"co mě naštvalo" a teď spíše do opačného "co mne potěšilo"

no větral jsem humidor, který jsem přestěhoval do nejchladnější místnosti v domě, protože všude jinde se topí, a jak tak větrám a očuchávám...spadla mi na zem Cohiba Esplendido, kterou jsem si koupil/bednu/ před 3 roky na Curyšském letišti  a páč máme dlaždice a já jsem celkem vysoký, tak padala z nějakých 185cm(to je úroveň mého frňáku) a praskl krycí list...

No co budu vyprávět, dnes jsem ji odpoledne ztrestal ohněm...a stálo to za to :-) super doutník, silný a po 3letech skoro archivní kousek, škody těch cen :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...