Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Pánové, 

mohu Vás požádat o radu?

Kamarád bude mít kulatiny. Naporučil si Jamesona a k tomu nějaký doutníček tak do ceny 500-600Kč. Jenže já se v tom vůbec nevyznám...

Kamarád je kuřák (červený Marlbora) tak bych chtěl něco dobrýho...

Kdybyste byli tak dobří a hodili mi sem nějaký tip  :rolleyes:

díky  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

K červeným Marlboro by se určitě hodil Partagas D No. 2, je to dospělý a velký doutník, ale pokud není pravidelný kuřák doutníků, mohl by být na začátek dost silný. Nebo Cohibu Robustos, je menší a drahá, ale má největší machrindex.:) Dobrá varianta by mohla být Hoyo de Monterrey Petit Robusto, jsou sice krátké, ale dostatečně tlusté, skvěle chutnají a jsou rovnou tři kousky.

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz dlouhej kour co treba Romeo y Julietta Churchill, to je klasika, nebo se pohybuj ve vodach Montechristo, Hoyo de Monterrey, H. Upmann, pripadne pokud je kamos na znacky tak Cohiba, v podstate nejde slapnout vedle ...

Mozna pokud chces investovat 400 za jeden kus doutniku tak kup Montechristo http://eshop.excaliburcity.com/cz/prodej/montecristo-520-ltda-2012-1-10-57444

A mas to vyreseny, machr index vice nez slusnej

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

No je to otazka, asi nejaky objednam abych otestoval tvou teorii :-)

Ale ten Monte 520 je extra super, za ten dam ruku do ohne, jako darek myslim znacka ideal.

Jedina vada je ze kamose cekaji po oslave vydaje - humidor, cutter, zapalovac, prvni objednavka doutniku ... :lol2:

Odkaz ke komentáři

Na BHK je to bílošedé, také jde lehce prstem dolů, při natáčení proti světlu se ty krystalky lehce lesknou,voní stále nádherně. Myslím, že je to taky ok, stejně začátkem příštího týdne mi má něco vyjít a pokud to skutečně vyjde, tak bude BHK ztrestána, tak snad si to užiju... :)

Odkaz ke komentáři

No nechci sýčkovat,ale to na BHK má všechny znaky plísně, podle fotky je i na ringu a to ti bloom neudělá, navíc já měl minerální výkvět vždy bílý a v formě malých krystalků ...

Zkus to otřít a dej to do separace, uvidíš jak to bude pokračovat ,ale byla by ho škoda, možná otřít a rychle zpopelnit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...