Návštěvník Kamil Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Nechcete se nekdo zastavit na cigaro v klubu v Karline? Ja jsem bez auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Ja jsem pro zmenu v praci :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Urcite napis. Podle me se zbytecne podcenujes. Ja si rad prectu kazdou recenzi, respektive nazor jaky doutnik je dobry, jak hori atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Jak tam člověk vidí ty vaše recenze v porovnání s mými, tak si asi nebudu dělat ostudu a nebudu psát raději nic... Taky myslim ze kazdej nazor dobrej, lidi maji ruzne chute a takhle z vice nazoru si spise udela clovek predstavu co muze ocekavat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Pánové, jeden smělý dotaz, nebudete se zbavovat nějakého pro vás již malého humidoru?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Credito nikdy nezklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Vím, že tohle je o doutnících ale uměl by někdo sehnat cigarety Senator winegrape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Jdu do něj. Mám ho od tebe Bobe? A ty už jsi ho měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 (upraveno) Jo mel, je uplne superJo ale bacha, je z tech silnejsich ... Upraveno 29. září 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Psal jsem před chvilkou na doutniky-obchod.cz dotaz, kdy bude opět skladem Flor de las Antillas a odpověď přišla do pěti minut. V neděli v 10 večer neskutečné. A hlavně přišla dobrá zpráva - za 14 dní jsou opět na skladě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 A nepsal jsi nahodou i o AB American Classic? Ja tam psal o Flor de las Antillas a on mi omylem poslal odpoved urcenou asi pro tebe :-) to je nahodicka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Nene, psal jsem pouze o FdlA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Tak to uz jsme tri co se zajimali o FdlA, asi o ne bude bitka :-) me by zajimaly ty delsi Tora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Kupte si radši Kubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 No na takovy to lehci denni koureni to neni uplne blby :-) zmena je zivot (dnes jsem mel FdlA Robusto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Byl jsem v celku zpruzelý,že musím jet s manželkou po nákupech do Drážďan, alespoň, že bylo bylo pěkné počasí Nicméně jsem byl stále skleslý,ale jen do doby,než jsem narazil v Altmark Galerie na bezva krámek. V levo leží pro porovnání Belicoso a vedle něj Oliva V Double Toro (měli dva) a Aging Room M356 Major (vzal jsem si jeden) a ještě několik dýmkových tabáků v ČR nedostupných a den byl hned veselejší... Sotriment byl prakticky totožný s doutníky dostupnými v ČR, až na pár vyjímek,ale bohužel vesměs nezajímavých, krom na fotce prezentovaných. Z Olivy měli bohužel jen dva druhy V a z Aging room jen tři druhy, holt kružítka (východní Němci) Upraveno 30. září 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Jaké dýmkové tabáky Radku? Pochlub se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Jeptišky a Dunhil De luxe Navy Roll, to já rád.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 .. holt kružítka (východní Němci) My víme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 ja, stimmt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se