Přejít na obsah

MS v hokeji 2011

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jsem si temer absolutne jisty, ze to byly Edox Grand Ocean Automatic Chronograph.

http://cdn.ablogtoread.com/wp-content/uploads/2009/08/edox-chronograph-grand-ocean-automatic.jpg

Vzhledem k tomu, že nemám žádný nápad, tak máš téměř absolutně jistou pravdu :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3:2 ... řekl bych bezpochyby zasloužený výsledek. Naši byli po většinu zápasu výrazně lepší než Slovensko. Občas jsem měl i při plném stavu pocit, že hrajeme přesilovku. Pro Slováky škoda, že tak jako poslední cca 4 minuty, nehráli celý zápas.

Odkaz ke komentáři

Já ti teda nevím, jestli nejslabší. Bruslit by ti kluci měli umět od malička a ani v jednom zápase to pořádně nepředvedli.

Jasný! Nehráli "bratia" na co mají. Kdyby víc bruslili mohlo to vypadat jinak. To bez debat!

Nicméně Hanlon mi ve většině záběrech přišel jako zmatkař a nervák. Ovšem je to jen subjektivníá pocit na velkou dálku a ještě k tomu skrz televizi.

Odkaz ke komentáři

Ale fakt, já z nich v těch prvních zápasech nechápal - všude pozdě, na všechno dost času, klídek, malý důraz...s tím se fakt nedá vyhrávat. Ale my se teď můžeme plácat po ramenou a pak nezvládneme čtvrtfinále a šmitec.

Ale souhlasím, že Glen vypadal pokaždé, že ho za chvíli trefí :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

Skoda no. V kazdom pripade, prilis malo striel z nasej strany, prilis lacne goly co Halak pustil, v kombinacii s tym ze nase najvacsie hviezdy de facto nic nepredviedli... Najlepsi hrac Nagy a Visnovsky, ale to je fakt ze malo...

Dobry bol Elias teraz v rozhovore, sam povedal ze ste dali stastny gol :) Ja som sice dnes ziaden stastny gol nevidel, len hlupo pusteny Halakom...

Bolo to zasluzene vitazstvo a gratulujem.

Odkaz ke komentáři

Tak jsme do toho zas dali srdíčko, měli jsme i štěstíčko, hráli jsme to svý, tak jak to umíme nejlíp a jak říkám, je třeba dát aspoň o gól víc než soupeř a tahle taktika dnes opět vyšla a za to jsme s klukama rádi. Teď bude potřeba jít do toho zápas od zápasu, dát do té hry všechno a my to zlato urvem.

Jo a víte, proč nemůže Pavelec do bordelu?..protože by tam všechno chytl.

Odkaz ke komentáři

Ale fakt, já z nich v těch prvních zápasech nechápal - všude pozdě, na všechno dost času, klídek, malý důraz...s tím se fakt nedá vyhrávat. Ale my se teď můžeme plácat po ramenou a pak nezvládneme čtvrtfinále a šmitec.

Ale souhlasím, že Glen vypadal pokaždé, že ho za chvíli trefí :)

Ale, fakt...ještě přidat "tak určitě" a budu mluvit jako hokejista :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Nehrat poriadne 55 minut a potom si mysliet, ze to dobehneme bolo naivne aj proti nemecku, a uz vobec nie proti rusku a potom proti cesku... ale proti slovincom to vyslo...

sme majstri sveta ale v naivite a snazime si byt aj v korupcii :( ved dnes hraju iba chlapci co na to maju, dnes nepotrebujes talent a odhodlanost, staci ti lenivost a peniaze...

je to smutne ale je to tak... :(

Odkaz ke komentáři

Nehrat poriadne 55 minut a potom si mysliet, ze to dobehneme bolo naivne aj proti nemecku, a uz vobec nie proti rusku a potom proti cesku... ale proti slovincom to vyslo...

sme majstri sveta ale v naivite a snazime si byt aj v korupcii :( ved dnes hraju iba chlapci (myslim tym napr .dorast) co na to maju(resp. ich rodicia), dnes nepotrebujes talent a odhodlanost, staci ti lenivost a peniaze...

je to smutne ale je to tak... :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...