koveras Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Kolegovia, pretože mám záujem kúpiť si pre seba nejaké Bčka, narazil som na breitlingsource na Seawolfy v Ti verzii za myslím celkom zaujímavú cenu Avenger Seawolf Titanium Čo si myslíte o cene, nepripadá vám na nich niečo podozrivé, atď. Čo by som sa mal predajcu spýtať, respektíve nechať si odfotiť, atď. Podľa počtu príspevkov na tom fóre to nevypadá na podvodníka. ďakujem za rady!
Frantik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Přijdou mi v pořádku, nic podezřelého nevidím, a ta cena taky není špatná!
Baker Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Jsou v pohode, cena je kapku lepsi, ale ne nijak vyrazne.
koveras Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Baker, myslíš, že by šli zohnať aj lacnejšie?
spiderer Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 ricardo je spolehlivy clen BS, pokud se ti libi jdi do nich - hodinky jsou v poradku, cena je OK vzhledem ke stavu. Nechat si neco fotit a pokladat tunu dotazu k hodinkam je zbytecna ztrata casu vas obou..
koveras Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 ricardo je spolehlivy clen BS, pokud se ti libi jdi do nich - hodinky jsou v poradku, cena je OK vzhledem ke stavu. Nechat si neco fotit a pokladat tunu dotazu k hodinkam je zbytecna ztrata casu vas obou.. Bolo by jednoduchšie keby ti už niečo padlo do oka
Baker Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Baker, myslíš, že by šli zohnať aj lacnejšie? Tezko rict, spis jsem to myslel tak, ze cena neni nijak podezrele nizka, jak jsi psal v prvnim prispevku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se