Návštěvník km.kmk Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Je to tuším druhý obchod, co jsem se shagem uskutečnil a musím konstatovat, že obchodovat s tímto "mužem s velkou rukou" je opravdu radost a jistota. Vřele doporučuji. Jen si budete muset tah zkrátit asi o pět cm :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2011 Nedávno uskutečněny obchod s shagem na 1*.Díky moc. vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 tiez mam so shagom len dobru skusenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Jeho Glyciny mi robia radost stale.Obchod s nim bol dost komplikovany,ale mojou zasluhou....Bol trpezlivy a ochotny.Tlapu ma velku,2 clanky som musel dat dole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 sice som s nim obchod este nerobil, ale stretli sme sa na minizraze a ide uz od pohladu o doveryhodneho chlapika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 taky za jedna! ochotně mi počkal na organizaci platby.. a shodou okolností tyhle hodinky od něj mám na ruce poslední dobou nejčastěji, díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Hodný, milý, laskavý člověk. Velmi příjemné, férové, vstřícné jednání. Bude mi ctí s tímto pánem v budoucnu ještě někdy obchodovat Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Vladimír P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 pridam sa aj ja. shag je fajn chlapik a jednanie s nim je vzdy prijemna skusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Pridávam s k pochvalám. Mám od Shagiho Glycine Eugene Meylan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 taky se přidávám a s panem Shagem je radost největší obchodovat díky za super obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 Za mě parádní obchod,vše podle dohody,stav hodinek bez chyby,jen zkrácení tahu,ale to je holt tak a patří to k tomu.za mě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 muj treti nakup od shaga, a jako vzdy, rychle, prijemne, bezproblemove, proste so macht Chronomag Spaß Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Len ta najlepšia skusenosť. Určite odporúčam. Rýchly a hladký obchod. Ďakujem shag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Nákup řemenu proběhl perfektně, po zjištění nedostatku sám nabídl slevu. Takže doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Skvělá komunikace, rychlost jakbysmet. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2012 Veľmi som spokojný s Shaom. Osobné stretnutie, príjemný pokec a super obchod. Super človek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Rychlost,spolehlivost,spokojenost.Vše na 100% .Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Všechno v naprostém pořádku a rychle. Moc děkuju! -P- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Obchod se shagem hodnotím na 1* díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Bleskurychlé jednání, příjemná domluva, výborně zabaleno, doporučuji na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se