Přejít na obsah

Plnicí pera a doplňky


Pepino65

Doporučené příspěvky

Mne se zase libi to prvni. Na prvni pohled obycejne, jednoduche. Ale, kdyz se clovek podiva bliz, tak si vsimne vkusnych detailu "S" na klipu a srdicka na hrotu, ktere dotvareji povedeny celek.

Ty detaily jsou příjemné, myslím, že až ho vyčistím, určitě prokoukne. To druhé má zajímavý klip, velmi krátký. Cena? cca kolem 20-30 USD, jedno z Číny, druhé z Indie ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já pijáky používal maximálně ve škole v první třídě. S Centropenem s gumičkou (který se po destrukci výborně hodil na střílení šipek) a školním inkoustem (v litrové láhvi) , který schnul ještě po cestě domů na rukou a kalhotech. Dnešní sofistikované provedení per a inkoustů to zřejmě již nevyžaduje. Ale psaní s pijákem pěkně pod rukou jako podložkou to je jiná :wheelchair:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam jsem našel, bohužel poštovné 10? to zabilo.

Pěkné stránky, ale bohužel tentokrát nesháním pero, ale multifunkční tužku, konkrétně LAMY tri pen IT Model 747.

 

Za další nápady díky.

 

Zkusil bych www.fuellhalter.de. Osobně jsem ten obchod několikrát vyzkoušel a je na nich zajímavý, že se platí až po doručení zboží (nad 30 euro doručení zdarma a dost rychle) buď bankovním převodem nebo paypal a to do měsíce (do 14-ti dnů 3% sleva). tudíž běžný fakturační podmínky v německu, ale na netu jsem to ještě nezažil. Myslím, že ten tripen mají, akorát nevím jestli přesně tohle číslo.

 

tak ji mají za 24 euro plus 4 za poštu.

Upraveno uživatelem Petr R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělal jsem si kontrolní nákup (náhradní náplň, konvertor a inkoust, abych ušetřil za dopravu) a oproti Penshopu to je poměr 902,- ku 1313,-

Je to trochu povzdechnutí, ale proč je v Česku všechno jen trochu zbytné zboží mnohem dražší, než v civilizovaném světě (psací potřeby, hodinky, nože, sportovní věci, oblečení atd. atd.)? Snad jen potraviny jsou levnější, ale o to hnusnější. Viz hesla typu "nejvyšší kvalita za nízkou cenu". Těm mám rozumět tak, že všechno dražší je ještě míň kvalitní? :thumbsdown_anim: :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si udělal radost a právě jsem se stal šťastným majitelem plnicího pera Waterman Expert Urban Silver CT s nibem F. Je to toto pero, je nádherné a těžké. Doufám, že brzy dodám živoucí fortegrafii ;)

 

 

a nebo v Německu za za 77 euro (sorry za to, že kazím radost, ale já s těma cenama co jsou u nás na netu nemůžu smířit)

 

a končím nebo budu v podezření, že těm němcům dělám reklamu...

 

 

a ještě gratuluju k výběru, já mám sice jenom lakovaný, ale píše se sním skvěle

Upraveno uživatelem Petr R
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...