Dee Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Chystám se během léta více cestovat a napadlo mě, že by bylo fajn pořídit si další hodinky, které by mi nebylo líto nosit na pláži i v horách a které bych na podzim (možná) zase prodal dál. Mé požadavky by byly asi následující: - mechanické (ruční nátah / automat) - 42mm nebo méně - WR 200m a více - GMT funkce - jednoduchý design Dá se něco takového sehnat okolo (raději pod) 5000 Kč? Jako první mě napadla Invicta, ale po otevření jejího nového katalogu se mi udělalo trochu nevolno. Seiko splňuje víceméně všechno kromě GMT, které sem v téhle cenové relaci nenašel. Pokud vás nic nenapadne tak se nic neděje a vezmu své quartzové Festiny, ale rád bych si nějak odůvodnil nákup dalších hodinek
abbot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 V týhle ceně by mohla mít GMT možná nějaká ruská produkce, ale tam nebývá zvykem WR 200m+ ...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Mně to v uvedené ceně a specifikacích nevychází. Bez šance, řekl bych. Viděl bych dvě možnosti. Buď v quartzu nebo minimálně dvojnásobně navýšit cenu.
Peta-Biker Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Mně to v uvedené ceně a specifikacích nevychází. Bez šance, řekl bych. Viděl bych dvě možnosti. Buď v quartzu nebo minimálně dvojnásobně navýšit cenu. Kamile, nedaří se mi je najít, ale před nějakou dobou, cca rok, dva zpět, tady prodával Viktor - ne Baker , takové pěkné GMT Seika, pak je koupil Cody a pak se taky prodaly. Nebyly to teda, myslím, mechaniky, ale byly hezký, jinak vše splňovaly. Měly nějakou spešl lunetu. Upraveno 11. května 2011 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Kamil Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 No jo, to byly quartzky, i když Kinetic. Anebo silně "inspirované" Nautec. Tady jsou v aukci a tady best offer, prodejce je spolehlivý.
Peta-Biker Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) No jo, to byly quartzky, i když Kinetic. Tak ono taky jsi mu dobře napsal, že to asi bude nadlidský úkol. Napadly mě ještě jedny Hamiltony, ale cena x2. Upraveno 11. května 2011 uživatelem Peta-Biker
jankoxxx Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Tak ono taky jsi mu dobře napsal, že to asi bude nadlidský úkol. Napadly mě ještě jedny Hamiltony, ale cena x2. v sucastnosti by som hlavne objednaval v ramci EU aby to nakoniec aj boli hodinky na leto... aby som nebol OT, tak by som poradil poobzerat sa po tych seiko kinetic o ktorych sa tu hovori. pamatam sa ze boli naozaj podarene a nic lepsie v porovnatelnej kvalite sa za podobny peniaz asi ani neda zohnat.
Dee Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 (upraveno) Hm, tušil jsem, že to nebude jednoduché ale doufal jsem že jsem něco přehlédl. Ty Nautecy jsou zatím asi jediné co to +- splňují (škoda že je uvnitř čína), nevím ale jestli bych přenesl přes srdce tu "inspiraci", a navíc bych si nerad nechal někde useknout ruku kvůli fake roládám... Upraveno 12. května 2011 uživatelem Dee
Tommy_PP Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Orient, WR 200, automatika, GMT, jednoduchy dizajn, cena myslim niekde okolo 200 Eur...jedine co nesplnaju je rozmer, nakolko maju 45mm.
Dantechno Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Orient, WR 200, automatika, GMT, jednoduchy dizajn, cena myslim niekde okolo 200 Eur...jedine co nesplnaju je rozmer, nakolko maju 45mm. Super tip !
Dee Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Orient, WR 200, automatika, GMT, jednoduchy dizajn, cena myslim niekde okolo 200 Eur...jedine co nesplnaju je rozmer, nakolko maju 45mm. Ha, na Orient jsem zapomněl. Tyhle vypadají super, ale 45mm je celkem dost. Už 42mm je hraniční, zápěstí mám sice relativně ploché, ale pouze cca 17-18cm
Baker Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Pak jeste CFE04001B, ale ty jsou pouze 100m.
vaclavpe Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 ... a navíc bych si nerad nechal někde useknout ruku kvůli fake roládám... Co mate vsichni s tim sekanim rukou ? Je tady snad nekdo ve forech takovy, co je bez ruky kvuli hodinkam ?
Dee Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Tak samozřejmě sem to nemyslel vážně, je ale pravda že v určitých částech světa (a i Evropy) přitahují Rolex look-a-like víc (negativní) pozornosti než ostatní hodinky...
beny Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Ha, na Orient jsem zapomněl. Tyhle vypadají super, ale 45mm je celkem dost. Už 42mm je hraniční, zápěstí mám sice relativně ploché, ale pouze cca 17-18cm Jestli můžu do toho vstoupit, tak 45mm se vůbec neboj. Měl jsem Big Mako a seděli jak ulitý a to mám zápěstí přesně jak ty. Orienty mají dobře tvarovaný pouzdra a výhodou tam je i výška, kterou mají u těchto modelů 13,3mm. Takže celkem placatý dajvry. Jestli se Ti líbí běž do nich.
Gustaf Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Jestli můžu do toho vstoupit, tak 45mm se vůbec neboj. Měl jsem Big Mako a seděli jak ulitý a to mám zápěstí přesně jak ty. Orienty mají dobře tvarovaný pouzdra a výhodou tam je i výška, kterou mají u těchto modelů 13,3mm. Takže celkem placatý dajvry. Jestli se Ti líbí běž do nich. taky si myslím, že by ses toho diametru neměl bát. Já mám 17 cm a moje diversky maj 44 mm a snáším je v pohodě. Osobně si myslím, že ty Orienty jsou opravdu super tip a do té tvé cenové relace asi na nic lepšího nenarazíš. Šel bych do nich...a s tím modrým cifrem vypadaj opravdu hezky
Dee Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 taky si myslím, že by ses toho diametru neměl bát. Já mám 17 cm a moje diversky maj 44 mm a snáším je v pohodě. Osobně si myslím, že ty Orienty jsou opravdu super tip a do té tvé cenové relace asi na nic lepšího nenarazíš. Šel bych do nich...a s tím modrým cifrem vypadaj opravdu hezky OK, vypadá to, že už asi nic lepšího nenajdu. Teď dvě zásadní otázky - kde je sehnat, a jakou barvu? Nemůžu se rozhodnout mezi bílou a modrou
Tommy_PP Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Mozno ti pri rozhodovani pomoze TOTO alebo TOTO
Dee Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 OK, beru modré. Má někdo zkušenosti s tímto obchodem? http://orientuhren.de/
Gustaf Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 dobrá volba..modré jsou parádní..teď už jen zbývá pořát dobrý nákup a pak at hodinky slouží. Těším se na fotky a postřehy v chlubícím vlákně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se