Přejít na obsah

Mějte se fajn


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Držim pěsti chlape,... žádný zapíjení smutku v hospodě se konat nebude, na to zapomeň. Pěkně se vrátíš. Tak snadno Ti to neprojde :-) Těšíme se na Tvůj návrat a na další parádní posty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drz sa pane, bez Teba by to tu nebolo ono. Tesim sa na tvoje dalsie clanky ked sa vratis.

Peto

 

Vzhledem k tomu, že nastupuji do nemocnice na závažnou operaci mozku s nejistým koncem, napadlo mě, rozloučit se, co kdyby.

 

Za ta léta strávená na chronomagu jsem si udělal pár osobních, velmi dobrých kamarádů, nechci říct přátel, protože slovo kamarád pro mě znamená víc. Bylo mi tady s vámi dobře, fóru jsem věnoval neskutečné moře času a učinil jsem tak rád, nelituji jediného okamžiku. Mnohokrát jsem se neskutečně vytočil, parkrát s velkou pompou práskl dveřmi a pak se zase připlížil zpátky. Bez chronomagu jsem si už neodvedl život představit, taková je to droga.

Pokud vše dobře dopadne a já doufám, že ano, rád se vrátím a budu zase prudit dál. Jestliže se poněkud nezadaří, dozvíte se to, zajděte do knajpy a trošku zapařte, ovšem nepřežeňte to.

 

Mějte se fajn.

 

Roman

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať máš stejně bezproblémový průběh, jako můj táta, kterej se zotavuje po nejhnusnější možné věci na ledvině. Bude OK, tak nevidím důvod, proč by se nedal dohromady daleko mladší borec :-)

Kdy budeš orientačně zpátky? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...