ggrand Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Odesláno 11. března 2013 Gshocky jsou prezentované hlavně jako nárazuvzdorné a tam právě sendvičování materiálů a zejména plast jako takový vede v pohlcování rázů. Když k tomu ještě připočteme uložení modulu v gumě, tak ve smyslu rázů odolné budou až až. Už jsem psal a dokázal jinde, že i obyčejné digitálky vydrží to, co géčka v oficiálních videiích. Je to prostě masírka PR oddělení. Osobně bych byl raději za kovová géčka.
Gebrlik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Jenom bych dodal, že video je super, ale jsou dělána s hodinkama, které jsou stavěné na testovaný druh zátěže, viz třeba test vodotěsnosti. Zajímalo by mě, jak by dopadly obyčejné 5600. Ono přece jenom Frogman má z géček nejlepší vodotěsnost. Nebo ty Giezy mají nerez obal, takže ta jiskra se sveze obalem, kdežto kdo ví, jak by se chovaly nějaké plastové,např. zase 5600. Vibrační a pádový test bude zase oříškem pro ručičkové géčka..EDIT: tím vším chci říct, že je dobré si uvědomit, že je to jenom další masírka od výrobceJá bych řekl že je to dost o tom si uvědomit naco ty hodinky chceš mít.
Gebrlik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Já mám jedny G7700 zrovna na ruce a kovové tělo opravdu mají, je jen chráněno takovým pružným plastem, který je k tomu tělu přišroubovaný. Je to vidět i na těch obrázcích.Jediný kovový obal mají frogmany z řdy G shock jinak to jsou plíšky
led.zep Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Zajímavá diskuse. Plně však souhlasím s ggrandem a dalšími. Zatím nejodolnější hodinky, které jsem (na vlastní oči) viděl, byly digitálky, které si koupil kamarád někdy v devadesátých letech u Vietnamce za 60 Kč (byly "zlaté" a neměly žádné funkce, jen čas a datum). Kamarád je šetrný člověk ze staré školy, který si nekoupí novou věc, dokud mu nedoslouží stará, ale tyhle hodinky držely, až mu to už lezlo na nervy a dělal pak s nimi všechno možné - házel s nimi o zeď, máchal je v půllitru s pivem, dokonce mu spadly do malty - ale vždycky je pak umyl, vysušil a jelo se dál, byly sice podrápané a už dávno ne "zlaté", ale šly. Nakonec se ho rodině zželelo a koupili mu k narozeninám nové hodinky, takže tyhle mohl odložit. A pokud jim neumřela baterka, jdou dodnes... :-)Proto se řadím k těm, kteří považují Géčka za reklamní humbuk. Ony odolnější jistojistě budou, ale rozhodně ne o tolik, aby to ospravedlňovalo rozdíl v ceně oproti "obyčejnějším" modelům. Nakonec digitálky mívají tak málo mechanických součástek, že se na nic skoro nemá co rozbít ;-)
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Jediný kovový obal mají frogmany z řdy G shock jinak to jsou plíšky Dneska uz to samozrejme vim, ale kdyz jsem pred tremi lety psal ten prispevek, byl jsem jeste g-shockove tak krasne naivni :-) ..dnes se ridim pravidlem, ze co ma bezel, nebrat :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se