Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem, našel jsem si tyto hodinky Seiko Men's SNZG57 Sports Black na Amazonu za velmi zajímavou cenu, ovšem když je chci zakoupit je mi oznámeno, že na mou adresu je nelze poslat. Máte někdo zkušenosti s nákupem přes Amazon ? Registraci jsem si dělal v okamžiku když jsem je hodil do košíku.

Díky za info

Odesláno

některé eshopy prostě neposílají do určitých států nebo třeba do EU a podobně, tohle vyřeší třeba shipito a podobné služby, ale nezdají se mi právě výhodné, v souvislosti s nimi existuje spousta dalších nákladů, které cenu u zboží snad až neúměrně zvyšujou... ale blíží se prázdniny, někdo známý ti určitě někam na čas vyjede... to je taky řešení, pořádně ho pak nabalit na zpáteční cestu ;-)

Odesláno

Ahoj všem, našel jsem si tyto hodinky Seiko Men's SNZG57 Sports Black na Amazonu za velmi zajímavou cenu, ovšem když je chci zakoupit je mi oznámeno, že na mou adresu je nelze poslat. Máte někdo zkušenosti s nákupem přes Amazon ? Registraci jsem si dělal v okamžiku když jsem je hodil do košíku.

Díky za info

Já jsem na Amazonu.de objednával téměř všechny hodinky, které mám. Zaregistroval jsem se, vyplnil adresu /s ČR nebyl problém/, všechno zatím dorazilo v pořádku cca do týdne. Jediná nevýhoda oproti Německu nebo záp. Evropě je, že se musí platit poštovné cca 6 EUR, kdežto na Západě je to od nákupu přes 20 EUR bez poplatků.

Odesláno

Díky za info

Objednej si je tady http://www.amazon.co.uk/Seiko-Mens-Automatic-Watch-SNZG57K/dp/B002V0DDSI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306737493&sr=8-1 nebo tady http://www.amazon.de/Seiko-SNZG57-SNZG57K-Uhr/dp/B002V0DDSI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306737523&sr=8-1 podle konkretni nabidky a kurzu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...