baratona Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Tieto moje prvé hodinky som vytiahol zo šuflíka, natiahol a idúú. Sklamanie - po pár hodinách hodiny zastali. Keď s nimi pohýbem, tak sa zase rozbehnú. A potom zase zastanú a dookola. Chcem ich dať hodinárovi do opravy. Prosím poraďte mi, čo im asi môže byť a nejaký odhad ceny, kolko by asi mohla stáť oprava. Nechcem opravu predražovať, ale zase z nostalgie, by som chcel aby Primky zase šlapali. Ďakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Tieto moje prvé hodinky som vytiahol zo šuflíka, natiahol a idúú. Sklamanie - po pár hodinách hodiny zastali. Keď s nimi pohýbem, tak sa zase rozbehnú. A potom zase zastanú a dookola. Chcem ich dať hodinárovi do opravy. Prosím poraďte mi, čo im asi môže byť a nejaký odhad ceny, kolko by asi mohla stáť oprava. Nechcem opravu predražovať, ale zase z nostalgie, by som chcel aby Primky zase šlapali. Ďakujem. Podla mna ide o vycistenie hodin a vymenu oleja v hodinkach (zbezny laicky pohlad). Zvladnut by to mal kazdy skuseny hodinar. Cena nebude ziaden extrem. Ja som poslal dvoje primiek do Eltonu a vyslo to na nejakych 2.000 KC. Moj znamy hodinar mi povedal, ze aj to bolo predrazene. Hodinky su velmi pekne a zachovale. P.S. Mozno by to chcelo vymenu sklicka, ak je poskrabane (ako sa mi podal foto zda) Upraveno 8. června 2011 uživatelem Roman-ZA
pevo Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Souhlasím, já tipuju, že do pětistovky se pohodlně vejdeš...
Joe Lemonade Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Co já dávám své primky k hodináři, tak se cena za opravu, vyčištění a třeba výměnu sklíčka pohybuje mezi 200-300Kč. A navíc, hodinář, který tomu rozumí, by ti měl hned od pohledu říct +- cenu opravy.
baratona Odesláno 8. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2011 to Roman-ZA: 2000,- CZK by som určite nedal. Na to, že hodinky už asi nebudem nikdy nosiť a len si ich niekde položím, tak si myslím, že tých 15-20,- ? bude môj strop.
17jewels Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Tieto moje prvé hodinky som vytiahol zo šuflíka, natiahol a idúú. Sklamanie - po pár hodinách hodiny zastali. Keď s nimi pohýbem, tak sa zase rozbehnú. A potom zase zastanú a dookola. Chcem ich dať hodinárovi do opravy. Prosím poraďte mi, čo im asi môže byť a nejaký odhad ceny, kolko by asi mohla stáť oprava. Nechcem opravu predražovať, ale zase z nostalgie, by som chcel aby Primky zase šlapali. Ďakujem. Primky kaliber 68 se běžně opravují 300 Kč . Součástky jsou většinou k mání za pár desetikorun. Hodinář si účtuje hlavně práci rozebrání čištění složení a namazání. Asi před rokem jsem sondoval cenu opravy Primek u několika hodinářu a cena byla vždy kolem 300 Kč.Chce to samozřejmě jít k hodináři a ne k prodejci nových hodinek a vyměňovači baterek. Jinak prvé hodinky by servis určitě zasluhovaly.
baratona Odesláno 20. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Iba na skompletizovanie témy: Vyčistenie stálo 5,- ?. Sklíčko ostalo pôvodné - hodinár tvrdil, že nové, ktoré by tam on dal, je tenšie a kvalitatívne nižšie ako to pôvodné. Hlavne, že hodiny šlapú ...
Joe Lemonade Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Vyčistenie stálo 5,- ?. Super, gratuluji, asi začnu jezdit servisovat hodinky na SK. Mám to hned za kopcem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se