Přejít na obsah

Black or Silver  

30 hlasů

1. 1. Když EBEL 1911, pak

• černý ciferník, bílé subciferníky
      23
    • stříbrný ciferník, černé subciferník
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zvažuju nákup chronografů EBEL 1911 XXL, dělají se ve více variantách, mně se nejvíc líbí sportovnější verze s červenými prvky na ciferníku. Dělají se ve dvou variantách, s černým ciferníkem a bílými subciferníčky a se stříbrným cifrem s černými subciferníčky. Kterým byste dali přednost?

Hlavní parametry: 43 mm, skvělý kalibr 137, 100 m

Prosím jen o názor, který z těchto dvou modelů se vám víc líbí a případně proč. Nechci tipy na jiné modely, jiné hodinky, kecy o neměckých důchodcích, ocucaným pouzdru, že by ručky na subciferníčkách chronografu měly být červené (ano, měly), šroubky stejně natočený (neměly) atd. :D.

post-59-039801300 1307523978.jpg

post-59-046413600 1307524023.jpg

Odesláno (upraveno)

Mě se taky líbí víc ta tmavší verze, vypadá sportovně.Viktore co zítra nedéme řeč, jedu do Prahy kolem 12:30 tam budu tel. č. máš pořád stejný?

Upraveno uživatelem pavel23
Odesláno

A ja Ti pomozem najviac.Zcela vynimocne sa mi pacia oboje verzie.Absolutne by som si nevybral.Snad by som si hodil korunou.Ale nech kupis ktorekolvek,vyberies dobre.Su to uzasne hodky a mne sa naramne pacia.

Odesláno (upraveno)

Bílá verze.

edit: proč? Protože ty bílý subcifry vypadají nějak moc velký a uřvaný oproti těm černým. Byť je to jen optický klam.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Mně na tý černý verzi trochu trápí datumový okýnko, byl bych radši, kdyby tam byl taky černý podklad, takhle tam datumovka trochu ruší, na rozdíl od těch stříbrňáků. U těch mám zase trochu obavu z čitelnosti, stříbrný ručky na stříbrným podkladu, i když ty černý subciferníky trochu pomůžou. Ale kdo má hodinky k zjišťování času, že jo ? :D V řeči doplňku k oblečení, ty stříbrný mi přijdou víc business, černý víc casual.

Odesláno

Nejdřív jsem napsal tmavá, protože světlá na mě působí trošku ala 80ky, ale teď musim napsat světlá, protože na mě působí trošku ala 80ky :D Gratuluju k výběru, jakkoli to dopadne...

Odesláno

Mě se na nich líbí, že šroubky jsou jinak natočený, působí to ležérně a vocumlaný pouzdra miluju, evokujou ve mě vzpomínky na dětství a německé důchodce, rozdávající bonbóny :D , jo a za mě černý teda...

Odesláno (upraveno)

Asi ty stříbrný, ale kdybych je kupoval já, tak bych v tom obchodě byl snad půl dne a furt to řešil. Takže asi oboje, cena je dobrá, to utáhneš :)

Edit: sorry, já vím, že nechceš jiný model, ale mně se líbí modrej Modulor (kalibr je stejnej) :)

post-1118-067891700 1307550907.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Dík, kámo. Na tebe je spoleh. A ještě na Tombeda.

Tvoji ruku mám důkladně zblízka prohlídnutou. A mysimsi, že se na ni takovýhle ebely nehodí, tak ti chci ušetřit prachy. Esli ináč nedáš, tak ty černý. Ale cedím to skrz zuby :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...