Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

A myslíš, že jsem "děkuji Bakerovi za SZ" napsal jen tak abych tu ze sebe dělal veřejně vola?

Edit: A v tom prvním dlouhém postu píšu něco o podléhání schválení autory myšlenky.

Nevím, jak ty, ale já čtu Chronomag od starších postů směrem k novejším, takže jsem reagoval na tvůj příspěvek, kde jsi Bakerovi ještě neděkoval. Stačí to jako vysvětlení? Snad ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak ty, ale já čtu Chronomag od starších postů směrem k novejším, takže jsem reagoval na tvůj příspěvek, kde jsi Bakerovi ještě neděkoval. Stačí to jako vysvětlení? Snad ano.

Stačí, nic se neděje...

EDIT: Jednoducé N neprošlo posledním hlasováním, které končilo někdy 10.8.

Odkaz ke komentáři

Hosi jsem zpet :)

Cigiho posty vcetne reakci ne jsem vymazal.

funf5, Honzo, jeste jednou diky ze ses toho ujal, musim se tady trochu zorientovat, tak bych Te pozadal, abys to hlasovani dotahl do konce, uvidime co z toho vypadne, udelame grafiku a pojedem dal.

Vsem diky za gratulace a trpelivost!

Odkaz ke komentáři

Pánové, vzhledem ke stavu obou hlasování a počtu hlasujících se již nemůže nic změnit. Vítězným motivem dýnka se stává "kormidlo" a textem uvedeným na dýnku "20000 lieues sous les mers; Jules Verne 1828 - 1905; Edition limitée xx/33".

Všem děkuji za účast a pro mnohé bolestné překousnutí Bakerovy nepřítomnosti.

Trošku bych se u Bakera přimluvil za další hlasování, jestli chceme text VELKÝMI, nebo tak jak byl uveden, t.j. mix... Bude to asi nejlépe vidět z grafiky, kterou máme slíbenou.

Stále máme našlápnuto k velmi originálnímu kousku a těším se na výsledek. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak po 14 dnech jsem opět u normálního počítače, a protože jsem během dovolené knížku dočetl, mám jeden námět k zamyšlení. Kormidlo je super a když tam bude, budu spokojen, ale skoro na každné stránce knihy se používá kompas k určování směru (a při vynořování sextant). Nechtěli by jste ještě zkusit místo kormidla umístit něco jako kompas? Nebo takovou tu růžici? Navíc by to symbolizovalo i to cestování, objevování, neznámo atd. Myslím, že už se tu někde tento nápad ze začátku objevil, ale pak zapadl.

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, mám vše řádně odhlasováno a dnes letíme na 14 dní na dovolenou, pravděpodobně bez možnosti internetu. Pokud bude nové hlasování, budete se muset obejít bez mého hlasu. Přeji si pěknou dovolenou a za dva týdny ahoj.

Odkaz ke komentáři

Tak po 14 dnech jsem opět u normálního počítače, a protože jsem během dovolené knížku dočetl, mám jeden námět k zamyšlení. Kormidlo je super a když tam bude, budu spokojen, ale skoro na každné stránce knihy se používá kompas k určování směru (a při vynořování sextant). Nechtěli by jste ještě zkusit místo kormidla umístit něco jako kompas? Nebo takovou tu růžici? Navíc by to symbolizovalo i to cestování, objevování, neznámo atd. Myslím, že už se tu někde tento nápad ze začátku objevil, ale pak zapadl.

ta poznámka od kompasu byla ode mě a já jsem stále pro na to dýnko dát růžici kompasu..

pravda je, že řůžice kompasu / kompas by byla pěkná, ale to by se asi muselo znovu hlasovat ?? kormidlo vs. kompas a celé by se to zdržovalo..... ale líbilo by se mi to :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...