organic Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Měl by sis změnit nick na IWCmann2...Co bude příště? Že by toto?
Pafelik Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Na hnedom remeni to skutočne nemá chybu. Hodinky sú ejňo ňuňo, paráda. Jedne z mála, kde mi ukusnutá číslica vôbec nevadí. Mám to stejně... vždycky jsem ukousnuté číslice docela řešil, ale tady mi to vůbec nepřijde rušivé. To zpracování ciferníku je opravdu perfektní. Snažil jsem se to nějak vyfotit, ale nějak mi to nejde. Naživo to vypadá opravdu krásně a úplně to ožívá s každým pohybem. Musím říct, že celkově je to zpracování perfektní - a to jak ciferník, tak pouzdro. Tohle je jeden z modelů, proč mám rád IWC - i low-end modely jsou perfektně zpracované.
Pafelik Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 (upraveno) Měl by sis změnit nick na IWCmann2...Co bude příště? Že by toto? Na tohle nemám peníze ani koule... to se nedá nosit. Někde bych s nima břinknul. Budu to zvažovat v momentě, kdy budu mít služebnictvo a řidiče Upraveno 22. června 2011 uživatelem Pafelik
organic Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Na tohle nemám peníze ani koule... to se nedá nosit. Někde bych s nima břinknul. Budu to zvažovat v momentě, kdy budu mít služebnictvo a řidiče Já bych na to koule měl...Ale peníze jaksi nejsou
jankoxxx Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 krasne hodinky a sadnu ti ako p...l.... PS. som rad ze som neni jediny co ma podobne zapastie
adamo Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 ty mě jednou zabiješ krásné hodinky!
volfda Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 (upraveno) Ještě jedny rolády do party a máš super chronorodinku Gratuluju, kombinace je to dobrá Upraveno 22. června 2011 uživatelem volfda
bullitt Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 jeeeeee.......parada.....bodal Hamlet, bodal, nemel co by dodal.
Pafelik Odesláno 22. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Našel jsem na netu nějaké fotky ciferníku v detailu:
grga_pitic Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 jsou to opravdu nadherne hodinky - mel jsem je nazivo na ruce - SUPER volba
speedmaster Odesláno 22. června 2011 Nahlásit Odesláno 22. června 2011 Ty jsou misto tech Mark VI? Krasny kousek! Jsem rad, ze je tady mezi nama dalsi ambassador IWC.
IWCmann Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Velmi pěkné hodinky, oboje dvoje, gratuluji. Pořád se ale nedokážu zbavit dojmu, že ta předchozí kombinace Big Pilot-Ingenieur byla o dost lepší, vyzrálejší. A IWC nedělá žádné "low-end" hodinky, snad jen hodinky s vlastním strojem a s upravenou Etou, ale pořád je to IWC se vším všudy.
MutraBG Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Super hodinky! Jen přemýšlím, jestli bylo nutný vyřešit tu desítku takhle... Ukousnutí desítky je zvláštní, protože by to nebyl problém mírně pozměnit. Moje jsou ale taky nakouslé na 9 a 12, což mi začalo být divné až po komentářích zde na fóru.. Tyhle hodinky se mi ale celkově líbí..
Chorche Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Ty vole, Pavle. Já už z tebe fakt nemůžu Ale jsou nádherný! Gratuluju!
Pafelik Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Velmi pěkné hodinky, oboje dvoje, gratuluji. Pořád se ale nedokážu zbavit dojmu, že ta předchozí kombinace Big Pilot-Ingenieur byla o dost lepší, vyzrálejší. A IWC nedělá žádné "low-end" hodinky, snad jen hodinky s vlastním strojem a s upravenou Etou, ale pořád je to IWC se vším všudy. Ten dojem je naprosto správný. Kombinace BP a Ingenieur neměla chybu... Na mě to ale bohužel byla už trochu nákladná kombinace. Kdybych nemusel, nikdy bych se těch hodinek nezbavoval.
Chorche Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Ten dojem je naprosto správný. Kombinace BP a Ingenieur neměla chybu... Na mě to ale bohužel byla už trochu nákladná kombinace. Kdybych nemusel, nikdy bych se těch hodinek nezbavoval. Ale nekecej, prostě tě postihl chronobundus v pokročilém stadiu a přestaly tě bavit
Pafelik Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Ale nekecej, prostě tě postihl chronobundus v pokročilém stadiu a přestaly tě bavit Kdybych měl doma BP, Ingenieury, Top Guny a Spitfiry vedle sebe, tak bych byl teprv spokojenej... Budu se muset hold v životě víc snažit, abych někdy mohl mít sbírečku .
Chorche Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Kdybych měl doma BP, Ingenieury, Top Guny a Spitfiry vedle sebe, tak bych byl teprv spokojenej... Budu se muset hold v životě víc snažit, abych někdy mohl mít sbírečku . Třeba ti je volfda s organicem jednou prodají zpátky Já si nemůžu pomoct, ale ačkoliv předchozí dvojice byla vyššího kalibru, tak mně se víc líbí tahle.
volfda Odesláno 23. června 2011 Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Kdybych měl doma BP, Ingenieury, Top Guny a Spitfiry vedle sebe, tak bych byl teprv spokojenej... Budu se muset hold v životě víc snažit, abych někdy mohl mít sbírečku . Já ti ty BP jednou prodám zpět a budeš spokojen, jen si navíc naúčtuju to, že jsem se ti o ně staral
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se