Přejít na obsah

Tissot


Doporučené příspěvky

Zdravím páni. V blízkej budúcnosti si plánujem kúpiť svoje prvé automaty. Doteraz som ich nevyhľadával pretože trocha meškajú alebo idú napred a ja som pohodlný človek a nerád nastavujem hodinky. Najradšej ich nasadím a idem, ale zmena je život. Rozhodujem sa medzi dvoma modelmi od Tissot Seastar 1000 a Le Lonce. Prosím si vaše pre a proti ku spomínaním modelom. Vopred vám ďakujem za vaše komentáre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je LeLocle.. K tvemu vyberu. To je, jako by ses zeptal, jestli si mas koupit Hondu CRV nebo Legend. No, to prehanim, ale tak nejak. Voboje je to stejna znacka, ale jen jedno z tech aut je univerzalni. Zalezi na tom, co delas, kde se pohybujes, kam je budes nosit. Pokud si vetsinu casu v kanclu v kvadru a na squash a golf hodinky sundavas, tak bych sel do LeLocle, pokud ale sem tam neco delas, chces s hodinkama plavat, brat je na dovolenou atd, tak bych sel do SeaStaru. A me osobne se SeaStary libi moc, takze ja bych vubec nevahal. Nicmene pokud bys je vzal oboje, mas pekny zacatecnicky kombo made in swiss...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám obojí už léta,i když Le Locle jiný model ale určitě patří k povedeným výtvorům Tissot za poslední období.

Ani na jedny nemůžu říci nic špatného.Přesně jak říká Sibirnaya - Le Locle do kanclu nebo k obleku,Seastar na drsnější zacházení.

Seastary jsem nosil hodně často asi pět let aniž bych je šetřil a bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem spíše do té nepohody, tak za mě Seastár :-) Ale Sibirnaya ti to napsal přesně tak jak to je, asi není víc co dodat, pouze bych chtěl upozornit na Le Locle, který jsem vlastnil a několikrát se mi samovolně při pohybu ruky vytáhla korunka a přešteloval se mě datum, kolikrát i čas" Šla velmi lehce vytáhnout a tvarem pouzdra není nijak chráněna, takže u mě velké mínus. U Seastárek se ti toto v životě něpřihodí, jelikož korunka bude tipuji šroubovací a navíc je hezky chráněna"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seastary jsem měl. Takže, jak píše Vlastimil 7664, korunka je šroubovací, navíc luneta hezky klape, malý potápěč na rotoru je fajn, ale jak říkam, nové neseženeš. Použité na ebay nebo chrono24 ano.

 

Editace : interpunkce

Upraveno uživatelem Climber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Fermuello,

 

ako bolo spomenute od kolegov, Le Locle a Seastar 1000 su vhodne hodinky na zaciatok a poskytnu dalsiu inspiraciu pre nove a nove hodinky.

Technicky su oba modely vybavene rovnakym strojcekom ETA 2824-2. Jedine v com sa rozhodujes je ich vyuzitie.

 

Ja osobne vlastnim model Seastar 1000 a som nadmieru spokojny. Poskytuje mi vsetko co potrebujem a nebojim sa ich vziat ani k obleku.

Mimochodom Tissot uviedol tento rok novy model Seastar 1000 dokonca aj v chrono verzii. Samozrejme, ze cena je trosku inde kedze vplyvom kurzu EURO voci CHF zvysili ceny vsetci vyrobcovia hodiniek, ale mozno stoji za zamyslenie.

 

http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0128/refid_VDA2Nl80MDdfMTFfMDU3XzAw

 

K otazke ohladne ceny, 250,-EUR vsetko zalezi od stavu, ale v Bratislave som videl nedavno jeden nepredany model seastarov v striebornom prevedeni.

 

post-1498-030411400 1309624561.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...