Přejít na obsah

ipod touch


cigi

Doporučené příspěvky

Zcasti bych stebou asi souhlasil,ale po zkusenost ze strany znamych co maj Galaxy S 1 tak nadavaj na kratsi vydrz,horsi gps,problem se zasekavanim telefonu,no nevim jestli bych sel do Galaxy S II .Kamera,fotak,to ze je lehci,stim mas pravdu,ale na druhou stranu na mne Galaxy S II pusobi hrozne plastove,na to ze je to telefon za 12-14 tisic sem cekal lepsi materialy.Ale dle paremetru je Samsung hodne zajimavy.

 

No mam ho tyden, vydrz delsi nez na HD2, seknuti zadne (ma 2 jadra, je fatk rychly), GPS taky no problem. Je ale pravda, ze nekteri lidi s tim zapasi....... ale ja myslim, ze to jsou ti, kteri zapasi treba i s PC.. Plastu jsem se obaval nejvice, kupodivu vse krasne licuje a vypada, ze pekne dlouho vydrzi. Iphone 4 se mi designove libi vice, mam i radeji kovovy ramecek... ale co do uzivani a hlavne ten displej, iPhone predci. No na podzim bude novy, tak jsem zvedavy.

cigi - je to v podstate mp3 prehravac, takovy neprimy nastupce Ipod Classic, ktery umi spoustu veci - vse co umeji dnesni smartfouny, krome telefonovani. A kdyz uz, tak 32....8Gb je malo a neda se rozsirit kartou...

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...