Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.


dakasport

Doporučené příspěvky

Pavle, ja tam taky nenapsal ze je to fejk, jen jsem srovnal ty dvoje hodinky z obrazku - aukro a chrono24, protoze maldovi prislo ze jsou stejne   :lol2:  Nejsou. Mozna je to jiny rok vyroby a udelali tam mezitim nejake zmeny, ale ja bych se stejne priklonil spis k tomu ze to aukro je fejk, treba uz jen kvuli tomu hranatemu fontu na subdialech. Jako kupec za cenu originalu bych zaplatil jen po kontrole hodinek u AD.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pavle, ja tam taky nenapsal ze je to fejk, jen jsem srovnal ty dvoje hodinky z obrazku - aukro a chrono24, protoze maldovi prislo ze jsou stejne 2: Nejsou. Mozna je to jiny rok vyroby a udelali tam mezitim nejake zmeny, ale ja bych se stejne priklonil spis k tomu ze to aukro je fejk, treba uz jen kvuli tomu hranatemu fontu na subdialech. Jako kupec za cenu originalu bych zaplatil jen po kontrole hodinek u AD.

Tak to s tebou naprosto souhlasím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kdybys viděl ty sračkový hodinky v prodejně Mercedesu, tak tě nic nepřekvapí.

Bohužel asi i věřil, já rejpal do kůže v autě. Můžu porovnat II a III gen Lexus RX a cesta do pekel, těžko dělat "autíčkářský" závěry o opotřebení a kilometrech. U novějšího to vypadá od 100tis na kolik chceš :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

poradnej pozlacenej limitovanej hnus......

 

 

http://aukro.cz/hodinky-iwc-automaty-i6601240174.html

......IWC a strojek uložený v plastu ? No zase plusové body, že to otevřel a vyfotil.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle téma je o "zasmání", ne o fejcích (i když se to často kryje). Řekl bych, že Aneta spíš poukazuje na ten popis, který je vážně k smíchu:

Tyto pánské luxusní hodinky s titanovým náramkem a safírovým sklíčkem jsou opravdovým skvostem. K dispozici s originální dřevěnou lakovanou krabicí Taghauer ,které umocní pocit opravdového luxusu. Mají samonatahovací strojek Taghauer 1887 . Originál koupeno v r. 2009. V současné době se hodnota těchto hodinek zvýšila a prodávají se výrazně přes 100 tis, korun.

 

EDIT: MadButcher byl rychlejší. Já bych v tom ohledě té "investice" nic složitého nehledal - prostě Anetova ironie. Nebo Vám ty hodinky stejně jako prodejci jako investice připadají?

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...