Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Nechtěl, ani to není můj styl hodinek, chtěl jsem jenom zachránit od průs..u ty nebožáky, kteří se v poslední chvíli snažili to vydražit. Já jsem předem přesně věděl jak to dopadne :)

To si zaslouží repsekt.

Ale fakt mě překvapuje že se stále najdou lidé, kteří takovému vychcánkovi, který se už ani nesnaží nic moc předstírat, skočí na špek. Neřeknu Breitlingy za dva tisíce, ale tady už bych myslel, že někdo kdo chce utratit za hodinky takovou částku, bude vědět o co jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle bylo dost zákeřný, protože chlapík má na 100% i originály a karty a krabice jsou pravé, snažil se k nim přidat pouze fake. Dokonce poslal i foto zadního dýnka do emailu, ovšem foto těch pravých hodinek!

Odkaz ke komentáři

Tohle bylo dost zákeřný, protože chlapík má na 100% i originály a karty a krabice jsou pravé, snažil se k nim přidat pouze fake. Dokonce poslal i foto zadního dýnka do emailu, ovšem foto těch pravých hodinek!

No mě by odradil ten popis, ale je fakt že mimo ofigo fotky není moc poznat co vlatně prodává. Dobře jsi udělal, žes ho skrouhnul. Chtěl jsi osobní předání? AD?

Odkaz ke komentáři

Mě baví tahle pasáž:

"Hodinky jsou živé, při prudším otočení chvíli chodí, hned se ale zastaví. Nevím jak je natáhnout-tím spodním čudlíkem asi ne-tím to nejde, navíc je na to příliš malý a nešikovný." :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

Ty B jsou šílené....v hodinkách se ještě neorientuji tak přesně, ale příjdou mi, i laickým okem divné.....

Ty aviatory jsou FAKE?? Mi přijdou celkem ok,

Odkaz ke komentáři

TADY zase jedny skládačky PAREXO s klonovaným číslem 000215. Jen nechápu větu "hodinky pocházejí z dědictví po zaměstnanci bývalého Eltonu kde se vyráběly". To si je ten pracovník pořídil nedávno z PAREXA a když viděl, jak vypadají, tak to s ním seklo...? A Elton už taky není Elton? Stando, Stando... :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...