Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Už několik týdnů (nebo měsíců?) se na Aukru točí tyhle tři aukce od Draka No. 1. Zkoušel jsem tady dohledat, jestli jste se o nich už nebavili, ale nic jsem nenašel. U první aukce za 3/4 mega není ani origo fotka prodávaných hodinek, jen nějaká z webu. Navíc drakouš požaduje půlku částky předem - před čím? Než člověk přihodí? ....

Teda nevím jak jsou na tom s pravostí, ale každopádně jsou to dle mého názoru příšerné cibule, Rolex - neRolex. Hlavně teda ty první, ty vypadají jako že je k nim řetízkovej kolotoč a střelnice zdarma... :cigar:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://aukro.cz/pate...1637056762.html

tohle mi přijde fík jak prase za 18655Kč a hodina do konce týhle fejkaukce, no hnus velebnosti...

http://aukro.cz/pate...1629593276.html

za mega bez dokladů Patek z Oskavy:-D

Tak ty horní mají "šťastného" majitele za pouhých 25 100 Kč. Svět se zbláznil.

Ty druhé za "mega" kupce nenašly. Je tam ale podivné, že prodávající nemá žádné hodnocení, ale statisíce bodů... To skoro zavání podvodem přímo na Aukru.

Odkaz ke komentáři

Ty druhé za "mega" kupce nenašly. Je tam ale podivné, že prodávající nemá žádné hodnocení, ale statisíce bodů... To skoro zavání podvodem přímo na Aukru.

Ty body se vztahují k částce za hodinky.

Tzn. čím dražší hodinky, tím více bonusových bodů. A jelikož ta cena byla milion, tak i bodů je požehnaně.

Ty body se pak dají použít třeba v Aukro lotto, či si za ně můžeš "koupit" nějaký výrobek (třeba jako za Shell body).

Ale protože se ty Rolády neprodaly, tak body nikdo nedostal.

Odkaz ke komentáři

Ty body se vztahují k částce za hodinky.

Tzn. čím dražší hodinky, tím více bonusových bodů. A jelikož ta cena byla milion, tak i bodů je požehnaně.

Ty body se pak dají použít třeba v Aukro lotto, či si za ně můžeš "koupit" nějaký výrobek (třeba jako za Shell body).

Ale protože se ty Rolády neprodaly, tak body nikdo nedostal.

Aha, to jsem netušil, myslel jsem že se body načítají až po prodeji. Díky Bohu se nenašel nikdo, kdo by vyhodil milion :-).

Odkaz ke komentáři

Myslim ze se na Aukru docela snazi stahovat aukce s replikama,pokut to prodejce v inzeratu zataji.Ale dost jich projde,znalce asi na toto neplati.Docela na to koukam,jiste tu nejsem sam.Mira

Z Aukra už to stáhli :-), že by i Aukro začalo blokovat prodej padělků?

Odkaz ke komentáři

Myslim ze se na Aukru docela snazi stahovat aukce s replikama,pokut to prodejce v inzeratu zataji.Ale dost jich projde,znalce asi na toto neplati.Docela na to koukam,jiste tu nejsem sam.Mira

No, a pokut prodejce fejky přizná, tak to Aukro klidně nechá... Já bych nebyl nebyl takový optimista - z devíti vystavených Breitling jich je 7 fake, Rolexy všechny čtyři....

post-3263-028052900 1307432677.jpg

post-3263-039735300 1307432687.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Jako chronometr beru vše automatické a manuální, co je schopno s určitou přesností měřit čas. Jde spíš o to, jak je to napsáno, že hodinky mají chronometr. Kdyby tam bylo, že hodinky splňují normu nebo tak něco, ale takhle mi to nepřišlo logický.

Odkaz ke komentáři

Jako chronometr beru vše automatické a manuální, co je schopno s určitou přesností měřit čas. Jde spíš o to, jak je to napsáno, že hodinky mají chronometr. Kdyby tam bylo, že hodinky splňují normu nebo tak něco, ale takhle mi to nepřišlo logický.

Tím, že je tam napsáno, že jsou chronometr, je tam vlastně napsáno, že hodinky splňují normu, což je logické. ;)

Jestli tomu tak opravdu je, nebo se veverka spletla jako Ty, to už je druhá věc. :)

Odkaz ke komentáři

Tím, že je tam napsáno, že jsou chronometr, je tam vlastně napsáno, že hodinky splňují normu, což je logické. ;)

Jestli tomu tak opravdu je, nebo se veverka spletla jako Ty, to už je druhá věc. :)

Že je to napsáno na cifru, je jedna věc, z popisu ale vyplývá, že hodinky mají chronometr, čili že hodinky mají hodinky s certifikátem přesnosti a to mi úplně logický nepříjde.

Odkaz ke komentáři

Jasný,řekl jsem že jich dost projde.Ale myslím že by si určitě mohli dovolit zaplatit někoho kdo by si na to na hoďku denně sednul a promázl to.Za každou vystavenou aukci prodejce pustí nějakej groš.... (asi mají spočítaný o kolik by přišli a každá kačka dobrá)Mira

No, a pokut prodejce fejky přizná, tak to Aukro klidně nechá... Já bych nebyl nebyl takový optimista - z devíti vystavených Breitling jich je 7 fake, Rolexy všechny čtyři....

Odkaz ke komentáři

tak ono - platí se malý poplatek za vystavení aukce (ten se platí i když se zboží neprodá) a když se zboží prodá, tak prodejce platí aukru následně procenta z prodeje 4-6procent tuším.

Takže byli by sami proti sobě, kdyby to mazali.

Upraveno uživatelem Merlin_CZ
Odkaz ke komentáři

Ty Carrery stáhli díky chronomagu a důvodem nebyly fejky, ale umělý navyšování konečné ceny vzájemnejma příhozama dvou cipísků, což je proto pravidlům aukra, řešilo se zde. Prodej padělků je nijak nepálí, obzvláště, když je to v aukci uvedeno, pak ale kupující aspoň ví, do čeho jde.

Odkaz ke komentáři

Prodej padělků je nijak nepálí, obzvláště, když je to v aukci uvedeno, pak ale kupující aspoň ví, do čeho jde.

Ale no tak. Prodej padělků je dle pravidel Aukra zakázán, podívej se na postnutý odkaz. Pokud budeš na Aukru hledat, najdeš tam víc odkazů ohledně padělků. Netvrdím, že vždy zasahují, ale určitě nepřiznají, že je to "nepálí". On je totiž všeobecně znám případ Ebay, kde dostali poměrně tučnou pokutu za prodej fake na jejich aukčním portálu.

post-3263-039914900 1307450632.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Ale no tak. Prodej padělků je dle pravidel Aukra zakázán, podívej se na postnutý odkaz. Pokud budeš na Aukru hledat, najdeš tam víc odkazů ohledně padělků. Netvrdím, že vždy zasahují, ale určitě nepřiznají, že je to "nepálí". On je totiž všeobecně znám případ Ebay, kde dostali poměrně tučnou pokutu za prodej fake na jejich aukčním portálu.

Já přece netvrdím, že to není proti pravidlům, jenom nepropadám nějaké euforii, žeby se aukro vydalo na křižáckou výpravu proti prodejcům fejků. Dle mě je jejich postoj minimálně laxní. Já jsem psal na aukro kvůli padělkům několikrát, ať už to byly hodinky,parfémy, doutníky atd. a pokud se vůbec někdo ozve, tak většinou po aukci, jakože budou prodejce sledovat při příštích prodejích, nebo že budou kontaktovat kupujícího a pokud nebude s předmětem spokojen, budou situaci řešit a blabla. A v případu těch Carrer je to jasně vidět, sami napsali, že aukci prověří (a následně ji stáhli) z důvodu podezřelých příhozů, ikdyž jsme je upozorňovali především na padělky hodinek a dokladů k nim (ujal se toho myslím člen pitrs). A pokud se nezačnou angažovat AD a prodejci, bude to boj s větrnejma mlýnama. Byl by potřeba nějakej predecens, jak píšeš o tom eBayi, to by mohlo pomoct.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...